Yeni özellikler şunları içerir

Koşan tüm atların bolca dörtnala

Koşan tüm atların birçok son koşusu

6sn Erişkin Hava Durumu Gökhan Yalçınkaya

Eşsiz içeriği ve şampiyon yazarlardan oluşan ekibiyle FANATİK Hipodromu, yarış ve binicilik camiasının her zaman tuabet yanındadır.

Galatasaray transfer haberleri… Süper Lig ekiplerinden Galatasaray,  Ali Akman’ı Eintracht Frankfurt’tan kiralık olarak kiraladı. TRT Spor’da yazarımız Cem Dizdar, Ali Akman’ın Galatasaray’a geçişini övdü.

Jem Dizdar: “Gençleşme güzel, dışarıdan gelenlere iyi  geliyor ama aynı zamanda sorunu biraz da gizliyor. Sorun nedir? 34 yaşında bir oyuncu için antrenman yapman gerekiyor. 30 yaş üstü 7 oyuncu varsa, bu çocukların öğreteceği haftalık antrenmanlar 30 yaş üstü oyuncular içindir. “Oynarsa iyileşir” inancımız da var. Oynamak için eğitime ihtiyacı var. 7-8 oyuncunun 30 yaş üstü  olduğu yerde, yaş ortalaması 29-30 olan 3-4  genç antrenman yapıyor. Ortalama yaşı düşürmek iyidir, ancak öğrenmenizi buna göre uyarlamak daha önemlidir.”

Teknik Direktör Abdulla Avcı rehberliğinde Mehmet Ali Yılmaz üssünde yapılan eğitim, dinamik bir ısınma ile başladı ve teknik koordinasyon tuabet giriş çalışması ile devam etti. Antrenman 2:5’lik skor, geniş alan oyunu ve bitirme çalışmasıyla sona erdi.

Trabzonspor  yarın yapacağı tek antrenman için Sivasspor maçına hazırlandıktan sonra saat 16.00’da İstanbul’a hareket edecek.

Bu Haberi Paylaşın