Yeme içme çözümleri ile market ürünlerini bir arada sunan BonVeno, İstanbul'da açıldı

 BonVeno mağazaları; hız, kolaylık ve pratiklik arayan müşteri grupları için günlük ve haftalık alışverişlerinde ihtiyaç duyulan tüm ürünleri bir araya getiriyor. Hem her öğün için pratik, tüketime hazır yeme içme çözümlerini hem de market ürünlerini tek bir çatı altında toplayan BonVeno mağazaları İstanbul Bostancı ve Acıbadem’de kapılarını açtı. 

20 Temmuz 2023, İstanbul – Geleneksel perakendenin ötesinde yeni nesil mağazacılık anlayışını ülkemize getiren “BonVeno” mağazaları, İstanbul Bostancı’da ve Acıbadem’de hizmete açıldı. Günlük hayatta ihtiyaç duyulan yüksek kaliteye ve tazeliğe sahip ürünler ile hazır yeme içme çözümleri, Bonveno ile tüketicilerle buluşuyor.

Hız, kolaylık, pratiklik sunan yeni nesil mağazacılık

Hem tüketime hazır yeme içme çözümlerini hem de market ürünlerini tek bir çatı altında toplayan BonVeno, farklı müşteri gruplarına hitap edebiliyor. Hız, kolaylık ve pratiklik arayan müşteri grupları için günlük ve haftalık alışverişlerinde ihtiyaç duydukları kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri bir arada sunan BonVeno, müşterilerine yenilikçi bir alışveriş deneyimi yaşatacak.  

Meyve ve sebze çeşitleri, donuk ürünler ve kişisel bakım ürünlerinin yanı sıra BonVeno, alternatif beslenmeye uygun ürün çeşitleri ile de fark yaratacak. Vegan ve sağlıklı beslenmeye uygun bitkisel bazlı hamburger ekmek, margarin, köfte, gurme fit bulgur, mayonez ve tablet çikolata gibi birçok ürün BonVeno ile tüketicilere ulaşacak. Paketli taze balık ve paketli et ürünlerinden farklı sandviç çeşitlerine, taze çekirdekten kahveye her öğün için pratik, tüketime hazır lezzet çeşitleri de BonVeno raflarında bulunacak. İster evde ister okul ya da iş yerinde olsunlar, müşterilerinin birkaç adımda ulaşacakları “kapı komşusu” olmayı hedefleyen BonVeno mağazaları, her gün 07.30 – 22.00 saatleri arasında hizmet verecek. Bostancı ve Acıbadem mağazalarının ardından BonVeno, İstanbul’un farklı noktalarında müşterilerle buluşmak üzere kapılarını açmaya devam edecek. Daha çok günlük ve haftalık alışverişe uygun ürün çeşidiyle farklı bir ihtiyaca hitap eden BonVeno ise son tüketicilere daha yakın noktalarda hizmet verecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın