Yaz Atölyeleri'ne renkli açılış

Saray Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Atölyeleri’nin açılışı dün saat 15.00’da geniş katılımla coşkulu bir atmosferde yapıldı. Çocuklar eğlenerek öğrenecekleri Yaz Atölyeleri’nde akrilik boya atölyesi, bale ve dans atölyesi, anne-çocuk atölyesi, satranç atölyesi, çocuk korosu atölyesi, el sanatları atölyesi, görsel sanatlar atölyesi, kağıt sanatları atölyesi, İngilizce atölyesi, küçük mucitler atölyesi, çocuk ve mimarlık atölyesi, piyano atölyesi, neşeli botanik atölyesi, robotik kodlama atölyesi ve drama atölyesi olmak üzere 15 branşta eğitim görecek.

YAZ ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI
Saray Belediyesi’nin en önemli projesi olarak lanse edilen Yaz Atölyeleri, pazartesi günü saat 15.00’da Saray Atatürk Kültür Merkezi’nde sihirbaz gösterisi, palyaço ve bubble show ile renkli bir açılışla kapılarını açtı. Açılış törenine Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Saray Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Ünal, CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Saray Belediyesi Meclis Üyesi Yener Dursun, CHP Saray Belediye Meclis Üyesi Sait Nayir, Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Arif Naci Öngören, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

BAŞKAN ERKİŞ: “İLK KEZ SARAY’DA YAZ OKULU’NDA 800 BANDI AŞILIYOR”
Yaz Atölyeleri’nin açılış konuşmasını gerçekleştiren Saray Belediyesi Başkanı Özgen Erkiş şunları ifade etti:
“Biz ilkler ve enler bakımından henüz kendimizi sizlerle paylaşmadık. Zaman zaman fragmanlar olmuyor değil, bugün de onlardan birisindeyiz. İlk kez bir yaz okulunda Saray’da 800 bandı aşılıyor. Ben bu evlatlarımıza katılımlarından dolayı, Saray’ın gelecekte nasıl yaşanılır bir kent olacağını şimdiden sahiplenmelerinden ve bize müjdelemelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Onların nezdinde anne ve babalarını tebrik ediyorum. Her birinin pırıl pırıl alınlarından öpüyorum, hepinize saygılar sunuyorum. İlkler ve enler bakımından Saray’da yapacaklarımız daha sizlerle birlikte, nice örnekleriyle birlikte önümüzde serimlenecektir. Bunun da müjdesini veriyorum.”

 

BAŞKAN ERKİŞ ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU
Başkan Erkiş’in konuşmasının ardından sihirbaz, palyaço ve bubble show gösterisi ile çocuklar doyasıya eğlendi. Sihirbaz gösterisine katılan Başkan Özgen Erkiş, çocukların mutluluğuna ortak oldu. Açılış sonunda tüm çocuklara Saray Belediyesi tarafından dondurma ikram edildi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın