Verenleri tur umuduna sokmuş, sergilenen futbol ise ikinci maç için ümit vermişti

20 Temmuz’da oynanan maç sonrası İstanbul’a dönerek, rövanş maçının hazırlıklarına başlamış olan Sarı-Lacivertli ekipte, teknik direktör Jorge Jesus ipleri eline almış, futbolcularını rövanş maçı havasına sokmuştu. Portekizli teknik adam tur heyecanını geçen süre içinde tüm futbolcularına eklerken, idmanlarda ise ikinci maçta uygulanacak oyun şablonunu adeta ezberletti.

Yalnız Kiev düşünülecek

Tüm futbolcularından yalnız Dinamo Kiev müsabakasını düşünmelerini isteyen tecrübeli çalıştırıcı, ek olarak taraftara da davet yapmış olup, “İlk maçtaki desteğinizi ve takımınıza olan tutkunuzu, Kadıköy’de de sergilemenizi temenni ediyorum. Biz ekip olarak hazırız. Siz değerli üyelerimizin desteği hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı olacaktır.”

Trabzonspor, 3-0’lık hazırlık maçında takım olarak iyi sinyaller vermedi ancak Trezeguet pas atan ender isimlerden biriydi. Sık sık savunmaya essbahis gelen ve yardım etmek isteyen Mısırlı yıldız, saldıran örgütün sorumluluğundan da  kaçmadı. Karşı tarafı rahatsız eden Vishka, önceki maçlarda olduğu gibi yine kötü durumdaydı.

Tronsen’in son umudunun yok oluşu

Yeni sezon için düşünülmeyen ve kampa alınmayan Anders Trondsen zor bir takım buldu. Ülkesinden bazı kulüplerle görüşmesine karşın netice alamayan Norveçli futbolcu için bir süre daha beklenecek. Son umar olarak da sözleşme feshi gündeme gelebilir. Trabzonspor, 2 sezondur sakatlık problemleri yaşayan Trondsen’in maaşının bir kısmını vererek, yolları ayırabilir. 2024’e kadar mukavelesi olan Trondsen, senelik 900 bin Euro ücret alıyor.

Bu Haberi Paylaşın