VALORANT, 34 milyon izlenme ile

Twitch’te en çok oynanan oyun olmaya devam ediyor ve “tek oyunda tek günlük en yüksek izlenme” rekorunu kırıyor. “. Dünyanın en büyük ve en yenilikçi VALORANT şampiyonalarından biri olarak kabul edilen Red Bull Campus Clutch, üniversite öğrencilerini bir araya getiren ilk VALORANT şampiyonasıydı.

cNed dünya şampiyonu çağrısı

VALORANT Şampiyonlar Şampiyonası’nda takımı Acend ile mucizelere imza atan ve Finalleri kazanarak tarihin ilk VALORANT Dünya Şampiyonu olan Red Bull sporcusu grandbetting Mehmet Yağız ‘cNed’ İpek, gösteri maçları aracılığıyla oyun sırasında Oyuncularla Tanış organizasyonunda yer alacak. Türkiye espor tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başaran Mehmet Yağız “cNed” İpek, “Red Bull Campus Clutch Şampiyonası, üniversiteli arkadaşlarımızın bir araya gelerek yeteneklerini sergilemek ve ülkelerini  temsil etmek için bir araya geldiği turnuvadır. . Küresel sahne. VALORANT yarışmasına inanan tüm üniversite arkadaşlarının bu yarışmada yarışmasını diliyorum.”

2022 Dünya Şampiyonası’na dördüncü gelişinde, Nets tarihinde elemelere geçen ilk grup, 16 takım arasında öne çıktı. 2024 Paris Olimpiyatları’na katılmaya grandbetting giriş hak kazanan Crescent Stars, 4 Eylül’de çeyrek finale çıkmak için ellerinden geleni yapacak. Ancak Efe Mandıracı, Efe Bayram, Yasin Aydın, Yiğit Gülmezoğlu, Murat Yenipazar ve Vahit Emre Cenk gibi oyuncuların sakatlıkları nedeniyle milli takım teknik direktörü Nedim Özbey Slovenya’dan eksik kadro olarak geldi. Zamanla başarılı olan, “Çocuklara gelecekleri verilmeli. Bu başarılar çok çalışmanın sonucudur” dedi.

Bu Haberi Paylaşın