Valerien Ismael şarkı söyledi

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel dün Radiospor’a yaptığı açıklamada şunları söyledi: Keni bizimle, Keni devam edecekmiş gibi davranıyoruz. “Bence Kenny açık bir geleceği ve olanakları olan bir isimle iyi iş çıkaracak” dedi. Başkan Onur Göçmez de Keny’nin teklifinin istedikleri seviyeye ulaşmadığını söyledi.

Alexander Ziku. Strasbourg’lu 27 yaşındaki defans oyuncusu, uzun süredir Trabzonspor’un guard ekibi tarafından takip ediliyor. Fransız ekibiyle bir yıllık sözleşme imzalayan Ziku, Hoffenheim başta olmak üzere diğer kulüplerde de aktif. 10 milyon euro değerindeki 1.82 cm’lik defans oyuncusu, son Ligue 1 sezonunda 31 maça çıktı.

Alexander Ziku kimdir?

Alexander Jiku, 9 Ağustos 1994 Montpellier, Fransa’da doğdu ve 27 yaşında. 1.82 metrelik savunma oyuncusu, futbola Bastia Infra’da goodbahis başladı ve burada usta oldu. 2017 yılında 2 milyon Euro’ya SM Kang’a transfer oldu. 2019-2020 sezonunda Strasbourg, bu kez 4,5 milyon avro karşılığında bir geri çağırma aldı. Aslen Ganalı tecrübeli oyuncu, iç saha formasıyla çıktığı 17 maçta 1 gol kaydetti. Bir zamanlar Yılın Oyuncusu seçildi.  215 maçta 5 gol atıp 1  asist yaptı.

Fenerbahçe menajeri olarak Dinamo Kiev’e karşı yeni sezonun ilk ciddi sınavına giren Jorge Jesus, raundu geçeceklerine inanıyor.

Bu Haberi Paylaşın