Transfer yasağı ile savunma yaptığını açıkladı

Sonrasında  10 gün Burdur’da gergin ve yorgun bir ritimle çalıştık. Kamp yaptığımız tesis istediğimiz gibi çalışmamıza izin verdi. Burdur’un kampında bir hazırlık maçında oyuncuları tanıma şansımız oldu.  Yoğun antrenman programına rağmen oyuncuların gösterdiği çaba ve performanstan memnunum. Hazırlık maçlarında bizim için önemli olan skor değil, mücadelelerimizi ve oyun planlarımızı sahaya istediğimiz gibi yansıtıp yansıtmadığımızdı. Bazı eksikliklerimiz var. Geri kalan günlerde bu eksiklikleri gidermeye çalışacağım. İlk lig maçına bir an önce hazırlanmak istiyoruz. Genel olarak bir aydır yaptıklarımdan memnun olduğumu söylemek istiyorum.”

Denizlispor hazırlık maçlarını tarihlerini belirledi

25 Temmuz Pazartesi günü sabah idmanıyla kampı tamamlayacak olan Yeşil siyahlı ekipte, futbolculara 2 gün müsaade eden Mesut Bakkal, Perşembe günü Denizli’de toplanarak çalışmalara devam edeceklerini söylemiş oldu. Altaş Denizlispor, 31 Temmuz Pazar günü İzmir’de Göztepe , 3 Ağustos Çarşamba günü Fethiyespor ve 6 Ağustos Cumartesi günü Nazilli Belediyespor ile hovarda Denizli’de hazırlık maçı meydana getirecek.

Galatasaray ‘ın tecrübeli yıldızı Bafetimbi Gomis, Nantes’ın satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mostafa Mohamed hakkında konuştu.

Fransız basınına açıklamalarda bulunan Gomis, Mısırlı golcü için şu ifadeleri kullandı:

“Nantes güzel bir işin kokusunu aldı. Mohamed istekli ve sevgiye gereksinim duyan bir futbolcu. Gomis, Mustafa Mohamed’i teknik açıdan değerlendirdikten sonra şunları söyledi: Her şeyden önce hünerlerini kale önünde gösteriyor.

Bu Haberi Paylaşın