DOLAR 39,8875 0.28%
EURO 46,7547 0.09%
ALTIN 4.193,93-1,45
BITCOIN 4270122-0.2221%
Yozgat
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Taylan Antalyalı’nın durumu yarın netleşecek

ABONE OL
3 Aralık 2020 19:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, Süper Lig’in 11’inci haftasında Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı. Daha sonra gruplar halinde pas oyunu oynandı. Antrenmanın ana bölümünde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma gerçekleştirildi.

Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Dünkü antrenmanda girdiği bir ikili mücadelenin ardından sol ayak bileği burkulan Taylan Antalyalı, günü tedbir amaçlı olarak tedavi ile geçirdi. Oyuncunun sağlık durumu yarın yapılacak tetkikler sonrası netleşecek.

Fernando Muslera, Marcelo Saracchi ve Radamel Falcao ise kendileri için hazırlanan özel program dahilinde çalıştı.

Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını yarın saat 17.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


Belediye Haber | Haber Faktör | Tanıtım Yazısı | Kavacık Arçelik Servisi | Arçelik servisi | ekonomi haberleri | Gazete Teknoloji |
Link Kodu Ekle