Takıma aidiyet duygusu…

Onları rahatsız eden tek şey sakatlıkları. Ne yazık ki, Edgar’ın çapraz bağı önce Gervinho’nun arkasından koptu. Ayrıca, bu böyle olmayacak. Nwakaeme, Hamsik, Vitor Hugo, Djaniny, Peres ve diğerleri… Bordeaux Blues benim dönemimde çok kötü acılar çekti, mümkün olan en az hasarla. Abdullah Hoca’nın deyimiyle “takım organizasyonu” Trabzonspor’u ayakta tutuyor.

ahmedkan’ı gösterdi

Perez oynamadı ama Dorukan oynadı. Nwakaeme’nin yokluğunda soldan Djaniny sorumlu. Hamsik yokken Theopis devreye girdi. Her şeyden önce Trabzonspor böylesine önemli bir sezonda Türk futboluna Ahmedkan Kaplan gibi genç yetenekler kazandırdı. Kısacası Abdullah Avcı en zor anlarında bile bu eksiklikleri mazur göstermedi, her zaman çözüm odaklı oldu. Mesela bunu yaparken megapari Doruhan’ı tekrar milli takım seviyesine getirip Abdul Kadir’i de kendisi geri getirdi; “bilmek istiyorum” demeden görevi 18 yaşındaki Ahmetcan’a devretti. Kısacası antrenör elindeki malzemelerden en iyi ürünü çıkarırken oyuncularına değer katar.

Nwakaeme-Hamsik ortak…

Karagümrük’ün 14. haftadaki galibiyeti ve maçın ardından Abdullah Avcı’dan bir açıklama çok önemli. Basın toplantısında hocaya tesis odasının duvarındaki boş çerçeveyi sordum ve “Şampiyon kadrolar ve efsaneler var. Umarım boş çerçeveyi biz de doldurabiliriz” dedi, kim bilir önce o. halk şampiyonası bilgisi verilir. Adana Demi haftaya Nwakame-Hamsik işbirliğiyle rspor’u mağlup eden Trabzonspor, ikinci gününde yılların en sessiz cumhurbaşkanlığı seçimini gerçekleştirdi…

Ağaoğlu: Daha yeni başlıyoruz

Cumhurbaşkanı Ahmed Aooğlu, Nisan 2018’de uçurumdan satın aldığı Trabzonspor’u yönetim, ekonomi ve spor planlaması düzeyine getirerek, 5 Aralık 2018’de aldığı kararla ilgili sözlerini yineledi. Tek liste giriş seçimleri güven dolu.

Bu Haberi Paylaşın