Siyasetçi ve STK temsilcilerinden çağrı: siyonistlere hizmet eden ABD üsleri kapatılsın

Filistin’de çocukları bombalayarak katleden siyonist işgal rejimine en büyük desteği, Türkiye’de darbeleri destekleyen ve her platformda işgalcilerin hamiliğini yapan ABD veriyor.

İslam coğrafyasında kan, gözyaşı ve yıkımdan başka bir miras bırakmayan ABD, Türkiye’deki bulunan hava üsleri ile işgalci siyonistlere de askeri destek sağlıyor.

Dünya genelinde 172 ülkede 800’e yakın üssü bulunan ABD’nin, Adana’da İncirlik ve Malatya’da Kürecik üsleri bulunuyor.

Türkiye, ülkedeki ABD üslerinin kapatılmasını ara ara gündeme getirse de bugüne kadar bu konuda gereken adımlar atılmadı.

Siyonist işgalci rejimin, Kudüs ve Gazze başta olmak üzere Filistin genelinde yaptığı son saldırılarda aralarında çocuk ve kadınlarında bulunduğu 139 Müslüman şehid oldu, yüzlerce Müslüman ise yaralandı.

Siyonist işgal rejiminin saldırılarının ardından Batı, her zaman olduğu gibi saldırılara karşı kör, sağır ve dilsiz rolü oynayarak, israilin saldırılarını “meşru müdafaa” olarak gördü.

Şanlıurfa’daki siyasetçi ve STK temsilcileri, siyonistlere arka çıkan ABD’nin Türkiye’deki üslerinin kapatılması için çağrı yaptı.

Türkiye’deki ABD üslerinin kapatılması için Türkiye’nin gereken her türlü diplomatik adımı atması gerektiğini belirten siyasetçi ve STK temsilcileri, üslerin kapanmasıyla siyonistlere gelen desteğin azalacağını ifade etti.

İLKHA

Bu Haberi Paylaşın