Recep Ulutuna: “İlk defa gidiyor ama onlardan aşağı değil”

Milli Takım Teknik Direktörü Recep Ulutuna, “Krikette birinciler.

“Türkiye Şampiyonası’nda gördüğümüz oyunculardan oluşan bir takım oluşturduk. Finlandiya’da başarılı bir sonuç almanızı ve Türkiye’ye dönmenizi diliyoruz. 11 yıldır bu sporu yapıyorum. Oldukça fazla sporcu var. Ekipman biraz eksikti. Onları  tamamlıyoruz. Türklerin bu sporu  seveceğini düşünüyorum. Umarım beş yıl içinde hepimiz ligde oynayabilir ve oyuncuları Avrupa’ya taşıyabiliriz. Önce gidiyoruz, ama onlardan aşağı değiliz. Turnuvanın en genç takımlarından biriyiz. Bu macerada başarılı olacağız. Sonra başarıyla geri döneceğiz. Bir rüya için gittik. Hayallerimiz gerçek oluyor. Umarım sonunda başarılı oluruz.”

Gökhan Göktuğ Altay: “Hedefimiz gruptan çıkmak ve gruptan çıkmak.”

Daha önce Pakistan Süper Ligi tecrübesi olan Kaptan Gökhan Göktug Altay, ayrıca beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi.. Altay, yarışmaya iyi hazırlandığını söyledi. “Bu Türkiye’deki ilk  oluşum. Çok mooibet heyecanlıyız.  Bunun için iyi çalışıyoruz. Yurtdışında ilk kez erkek milli takımı uluslararası sahnede oynuyor. Bunun için çok çalıştık ve umarız başarılı bir şekilde geri döneriz. Hedefimiz ilk olmak ve gruptan ayrılmak. Umarım gruptan çıkarız. Umarım zaferle döneriz.”

Muğlı Valisi Orhan Tavli, Spor Hizmetleri  Müdürü Mehmet Baykan, Bodrum Valisi Bilgehan Bayar, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve İlknur Ülküm Seferoğlu Başkan Yardımcısı, Hasret Akdurak Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı, Güney Ege Sahil Güvenlik  Grup Komutanı Yarbay Süleyman Erkan, IODA Başkanı Kevin Whitcraft, Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya, sporcular, antrenörler ve çok sayıda sporsever

Full Match. Genel kategoride birinciliği Taylandlı Becca Banuband alırken, onu ABD’den James Pine ve İtalya’dan Francesco Carrieri izledi.

Bu Haberi Paylaşın