Premier Lig çok iyi bir lig

Türkiye liginden bahseden Batshuayi, “Türkiye Süper Ligi çok iyi bir lig. Şimdiye kadar farklı liglerde oynadım ve her ligin  iyi ve kötü yanları var. Ama iyi bir lig diyebilirim. Favorim. sayı 23. Dürüst olmak gerekirse, her zaman o sayı ile başlarım. O yüzden burada favori numaramı seçtim” dedi.

‘Futbol dışında ailemle birlikteyim’

Batshuayi, futbol dışındaki hayatını şöyle özetledi: ailem. Benim için aile çok önemlidir. Rahat yaşamayı severim. Ayrıca koleksiyonumda birkaç karakter nisbar var ama çok fazla olduğu için bıraktım. Japon mangaları, kitapları vb. ile ilgileniyorum. İlgimi çektiği için başladım.

‘Takımımın gol atmasını sabırsızlıkla bekliyorum’

Dünya futboluna örnek teşkil ettiğini söyleyen Batshuayi, ‘Thierry Henry’ olduğunu söylerken, Batshuayi şu mesajla sözlerini sonlandırdı. çok iyi bir yol, nisbar giriş bundan çok mutluyum. Takımım için sahada  gol atmayı dört gözle bekliyorum. Ben de sana sevgimi gönderiyorsam aynısını yapmak istiyorum. Birlikte kupalar kazanmak istiyorum. ”

Euro 2022’nin dördüncü maçında, ülkemin erkek basketbol takımı, Belçika’yı 78-63 mağlup ederek üçüncü maçını kazandı. Maçın ardından milli takım oyuncusu Türk  Shane Larkin, Spor yazarı Gökhan German ile röportajı kabul etti. Journal Kral Maçla ilgili yorum yapan Larkin, Georgia maçında yaşadığı gerginliklere de değindi.

Bu Haberi Paylaşın