PFYSP mezunları sertifikalarını alıyor

Başakşehir Kulübü konu ile ilgili bir haber yayınladı. Haberin detayı şöyle;

“Kulübümüzün yenilikçi futbol yönetimi anlayışı ile Nisan-Mayıs 2020 tarihlerinde ilk kez düzenlediği Profesyonel Futbol Yönetimi Sertifika Programı mezunlarımız sertifikalarına kavuşuyor. Bir İstanbul Başakşehir FK projesi olarak hayata geçirdiğimiz ve bu günlerde ikincisi için hazırlıklarını yaptığımız program, aynı zamanda, bir Süper Lig takımının kendi insan kaynağı ile kendi bünyesinde hayata geçirdiği ilk eğitim programı olma özelliğini taşıyor.

Pandemi sürecinin beklenenden uzun sürmesi nedeni ile öğrencilerimizi stadyumda ağırlayacağımız oturumun ileride uygun bir tarihe planlanması kararı alan kulübümüz, programa katılma hakkı kazanan ve başarı ile tamamlayan öğrencilerimizi bekletmemek adına sertifikalarını gönderme kararı verdi.

Sertifika programının ilk kez anons edildiği günden bu yana adaylardan gelen yoğun başvuru ve talep neticesinde kulübümüz programın ikincisini düzenleme kararı aldı. Hazırlıklar tamamlandığında detaylar kulübümüzün web sitesi ve sosyal medya hesaplarından paylaşılacaktır.”

Bu Haberi Paylaşın