Payfix Sanal Pos Nedir? Her Yerden ödeme imkanı

Yaşadığımız dijital çağ sürekli olarak gelişmekte ve yeni pek çok farklılığı yaşamımıza entegre etmektedir. Gelişen teknolojik alt yapı ile birlikte her geçen gün kolaylıklar da beraberinde gelmektedir. Hızlı bir şekilde ödeme yapmak, fatura ve kurum ödemelerini sıra beklemeden dijital dünyanın kolaylıklarını kullanarak hızlı şekilde çözümlendirmek artık mümkündür.Fakat gelişen teknolojik imkanlar doğrultusunda aslında pek çok sitede güvenlik açıkları meydana gelmekte ve insanlar ödeme yaparken kredi kartı bilgilerini paylaşmak istememektedir. Farklı kanallar üzerinden ödeme yaptığınızı düşünürseniz pek çok farklı siteye kredi kartı bilgilerinizi girmek yerine tek bir merkeze bakiye yükleyerek tüm ödemelerinizi bu merkez üzerinden yapmak artık Payfix aracılığı ile oldukça mümkün hale gelir.

Yeni nesil kurumsal çözüm hizmeti olan firmamız sizlere kurumsal ödemlerinizi ve bireysel ödemelerinizi tamamen güvenli bir alt yapı hizmeti ile sonuca ulaştırmak için çalışmaktadır. Her zaman güvenliğinizi ön planda tutan firmamız BDDK tarafından lisanslı olarak size hizmet sunmaktadır. Risk ve maliyetlerden uzak bir şekilde sizler de aylık ve yıllık ödemelerinizi hızlı bir şekilde düzenlemek, profesyonel çözüm imkanlarından faydalanmak için cüzdan ile tanışabilir firmamızın sunduğu bu profesyonel çözüm olanaklarından hemen yararlanabilirsiniz. Bankacılık işlemleri her zaman uzun prosedürler gerektirdiği için pek çok kullanıcı tarafından ciddi bir iş yükü olarak görülür. Tüm bu iş yüklerini en aza indirmek ve Sanal Pos ihtiyaçlarını kısa süre içinde sonuca ulaştırmak için çalışan firmamız siz değerli kullanıcılara özel çözüm olanakları oluşturur. Sizler de bu doğrultuda Merkez bankası tarafından denetlenen ve lisansa sahi p olan tamamen güvenli payfix sistemine geçiş yaparak bu özel hizmet avantajlarından hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz. Prosedürlerle uğraşmak ve pek çok bankanın sunduğu kendi iç yönetmeliklerine uygun şekilde hareket etmek kullanıcılar için ciddi bir hantallık anlamına gelir. Hızlı bir şekilde sadece fatura ödemek ve gerekli olan ödemeleri yönetmek isteyen kullanıcılar için biçilmiş kaftan olarak tanımlanan sistemimiz, tamamen hızlı, esnek ve kullanıcı dostu olarak sizlere en hızlı hizmeti sağlar. Böylece sizler de hem operasyon maliyetlerini en aza indirebilir hem de kaynaklarınızı çok daha güvenli bir şekilde büyütebilirsiniz. Ayrıca kurumsal payfix hesabına sahip olan kullanıcılarımız mobil uygulamayı sanal pos olarak da kullanabilir. Bankalardan alınan pos cihazlarına gerek duymadan, ek olarak pos cihazı maliyetlerine katlanmadan tamamen esnek ve güvenilir bir şekilde telefonunuz ya da tabletiniz aracılığı ile tahsilatları tamamen güvenli olarak yapabilirsiniz.

Payfix sanal pos tüm mobil tabanlı uygulamalarla uyumlu olarak çalışır. Böylece hangi mobil alt yapıyı kullandığınızın bir önemi olmaz. Müşterilerinizden dokunmatik ekran yardımı ile 3D secure aracılığı ile tamamen güvenli bir şekilde tahsilat yapmanız mümkün hale gelir. Payfix sanal pos hizmetlerimizden faydalanabilmek için bizimle irtibat kurarak firmamızın sunduğu bu özel hizmet avantajlarından yararlanmanız gerekmektedir. Yeni nesil ödeme aracı olarak tanımlanan bu sistemde hiçbir şekilde fiziki bir karta ihtiyaç duymadan tamamen bilgisayar üzerinden ya da mobil olarak paranızı en iyi şekilde yöneterek ödemelerinizi de aynı doğrultuda güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Sanal pos hizmetleri müşterilerimizden aldığımız geri dönüşler doğrultusunda her geçen gün çok daha iyi bir noktaya getirmek adına çalışmaktayız. Böylece her geçen gün daha profesyonel hizmet alanı oluşturarak müşterilerimize benzersiz kalitede hizmet sunmak için çalışan dinamik bir ekip olarak görev üstlenmekteyiz. Sektörde edindiğimiz bilgi birikimi ve tecrübelerimizi kullanıcılarımızla paylaşmak için heyecanlanıyoruz.

Ayrıca faturalarınızı https://www.payfix.com.tr/sayfa/fatura-tahsilat-cozumleri.html bu linkten ödeyebilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın