Oynadığı maçta sakatlanarak omzundan ameliyat olan Altay Bayındır

Ligin haftası Gillesen Sports ile oynayacağı maçın ardından 9 Şubat 2022’de yani 25 102 gün sonra tekrar sahalara dönecek. Bu süre zarfında 22 lig maçında harika sonuçlar elde eden kaleci, kendi kalesinde bir dev haline gelerek rakiplerinin geçmesini engelledi. Altay Bayendr, özellikle son derbide takımın sahadan kaçışında başrol oynayarak sakatlık sonrası sarı-lacivertlilerin yükselişine vesile oldu.

102 gün sonra oyuna hızlı dönüşün Harrouk Tiger etkisi

Kaleci antrenörü Haruk Kaplan, kalecinin başarısındaki en büyük hissedarlardan biri ve devam eden gelişimi topluluğu, taraftarları ve teknik komiteyi memnun etti. Altay Bayendr sakatlıktan iyi bir şekilde dönerken, teknik direktör Haruk Kaplan’ın tecrübesi bunda büyük rol oynadı. Tecrübeli antrenör, kalecilerin tüm meziyetlerini geliştirmeleri ve maça en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamak için öğrencileriyle yakın çalışan antrenör İsmail Kartal ile çalışmaya başladı. Haruk Kaplan, farklı antrenman tekniklerine sahip eski bir kaleci ve Türkiye’nin en iyi kaleci antrenörlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Mustafa AKIN / İstanbul,(DHA)

Spor Toto Premier Lig’in 37. haftasında Göztepe, Beşiktaş’ı konuk edecek. Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak karşılaşma 15 Mayıs Pazar kulisbet günü saat 16:00’da başlayacak. Sarı-kırmızılı ekibin maç öncesi hazırlıkları devam ediyor.

İzmir temsilcisi, bugün öğle saatlerinde Teknik Direktör Serdar Sabuncu yönetiminde Urla Adnan Süvari tesisinde Enman daha fazlasını başardı. Antrenmanın ilk kısmı bir ısınma, bir pas eforu ile başlar ve ikinci kısım savunma ve hücum değişikliklerine bakar ve antrenmanı tamamlar.

Ersun Yanal’ın ayrılmasının ardından futbolculuktan teknik direktörlüğe geçen Nuri Şahin, başarısıyla şaşırttı.

Bu Haberi Paylaşın