Op. Dr. Mustafa Eren Göz Muayenesi Çalışma Alanları Giderek Artıyor

Bu sayede Marmaris halkı da göz muayenesi konusunda kapsamlı ve amacına uygun tedavi yöntemlerinden yararlanma imkanı buluyor. Sizler de Marmaris Göz Doktoru arıyor iseniz, Op. Dr. Mustafa Eren’ in açmış olduğu muayenehanesinde ye alan çalışmalardan tam donanımlı bir şekilde yararlanabilirsiniz.

Göz Hastalıkları ve Cerrahisi uzmanı olan Op. Dr. Mustafa Eren çalışma alanı olarak birçok tedavi alanı bulunduruyor. Göz kapağı estetiği, botox, göz hastalıkları tanı ve tedavisi konusuna hitap eden her tedavi alanından muayenenden randevu alarak yararlanmak mümkün. Yetişkin göz muayenesi ve çocuk göz muayenesi klinikte kendisi tarafından yapılmaktadır. Çocuklarda göz tembelliği, göz kuruluğu, göz tansiyonu, yakın ya da uzağı görememe gibi rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Bunun sonucunda ise ileride yaşanılacak olan briço rahatsızlığın öngüne geçmek amacı ile erken teşhis ile göz hastalıklarında hayat kurtarıcı modernizasyonlar gün geçtikçe artıyor.

Göz Hastalıkları ve Cerrahisi uzmanı Op. Dr. Mustafa Eren, çocuk sağlığı hususunda; göz hastalıklarına da önem verilmesinin gerekliliğini vurguladı. Doğumdan itibaren bebeklerin ve çocukların yılda bir kez olmak kaydı ile göz muayenelerinin ayrılmasının ve göz tansiyonlarına bakılmasının önemini belirtti. Ayrıca çalışma alanlarının yalnızca çocuk sağlığı üzerine olmadığını ve yetişkin göz sağlığı konusunda da uzmanlık gerektiren eğitimlerinin olduğunu söyledi. Yetişkin göz sağlığında ise çalışma alanlarının; görme muayenesi, presbiyopi, diyabetik retinopati, kornea ve konjonktiva hastalıkları, göz yaşı tıkanıklığı rahatsızlığı olduğunu belirtti.

Ayrıca aynı zamanda bir göz cerrahisi olan Op. Dr. Mustafa Eren’ in katarakt ameliyatı yapma ve göz estetiği yapma yetkisi de bulunuyor. Bu durum özellikle, ameliyat için il dışından ya da yurt dışından kabul göre hastalarının da ilgisini çekiyor. Göz ameliyatı için başka bir ülkeden gelen hastalarına en iyi şekilde ve profesyonel çalışma anlayışı ile yardımcı oluyor. Bu da hekimimizin ününün il dışına hatta ülke dışına çıktığının kanıtı niteliğinde. Op. Dr. Mustafa Eren Klinik, muayene ve ameliyat için randevularınızı bekliyor.

Bu Haberi Paylaşın