Onlara her zaman bir iyilik borçluyum

Bu toplumun içinden çıkmış biri olarak onları mutlu etmek istiyorum. Tribünleri doldurduklarında onları mutlu etmek istiyorum. Mutluyuz. Başarılı olmak için gece gündüz çalıştık. Güven gösterdiler” dedi.

Karşılaşma sırasında Altay Bayendr’in gönderdiği uzun toplara baktıklarını söyleyen Kartal, “Her maç öncesi tüm rakiplerimizi analiz ediyoruz. Rakip takımların hikayelerinden yola çıkarak üzerinde çalışıyoruz. Rakip istediği zaman koymak istiyor. önümüze baskı yapıyor, bire bir geride kalıyor. Çok hızlı bir oyuncumuz var ve o Rossi. Serdar Dursun’un düşürdüğü top için yer bulmaya çalışıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

“Daha önce burada şampiyonluklar kazandım ve neden kazanamadığımı herkes biliyor”

“Görev verilen mi yoksa ligin son haftasında oynayacakları Yeni Malatyaspor maçından sonra görevi alan mı olmak istersiniz?” Kartal, soruya şu şekilde yanıt verdi:

“Buraya geldiğimde gözümü kırpmadan elimden geldiğince hayata geçirmeye çalıştım. Bugün durum farklı. Şu an iyi durumdayız. Bitiş tarihi başka. Takımlar şampiyon oluyor. Daha önce şampiyonluklar için savaşmak için burada bulundum ve neden olamayacağımı hepimiz biliyoruz. Olması gereken şeyler var, süresi dolan şeyler. Her neyse, atanmayı veya teklif edilmeyi gameofbet düşünmedim. Sözleşmem 3’te sona eriyor oyunlar. Efendim, ne olursa olsun, iyilik yapın.”

“Bütün oyuncularım nasıl oynayacağımıza bakıyor”

Kartal, takımdaki atmosferin çok iyi olduğunu ve antrenörlük kariyerinin en sağlıklı dönemini yaşadığını belirterek, “Antrenörlük kariyerimin en sağlıklı dönemini yaşıyorum. Daha önce şampiyonluklarım oldu ama dediğim gibi, koçluk kariyerimin en sağlıklı günleri.Sadece benimle ilgili değil.Takımımla iyi çalışıyor.Oyuncularımızla karşılıklı saygı içinde bu işi hayata geçirmeye çalışıyoruz.Hepsi gözümden bakıyor,ne yapacağız,nasıl olacak. Oynayacağız mı? Konuşmasını bitirdi.

Bu Haberi Paylaşın