Olmanın saadetini arzuluyorum

Kurban Bayramı mübadelenin, yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin bayramıdır. Toplum olarak bu değerlerin bilincindeyiz. Yarattığımız bu bağların her biri başarımızın arkasındaki itici güç oldu. Trabzonspor’da beslenen dayanışma ruhunun tüm ülkeye yayılmasını temenni ediyorum.

sevdiklerimle; Sağlık, konfor ve mutluluk dolu nice bayramlar dileriz. Tüm camianın, destekçilerinin ve  Kurban Bayramı’nı tebrik ederiz.

Saygılarımla”

Beşiktaş, Standard Liege’den Jackson Muleka’nın kadrosuna katıldığını resmen duyurdu. Taraftarların coşkulu tezahürat atmosferi. Tabii ki bu kadar ileri bir rakip  olarak geldiğinize göre, taraftarların sizin için tezahürat yaptığını hissedeceksiniz. arkadan. Tüm oyuncular için özel bir atmosfer ve günü sabırsızlıkla bekliyorum.”

Beşiktaş, Jackson Muleka’nın ilk sözlerini sosyal medya hesabından paylaştı.Kulüp bu post- Pandemi turnuvası ayrıca HP ve HyperX

birleşmesinden bu yana Türkiye’de düzenlenen ilk büyük etkinlik

Haziran ayı itibarıyla 32 takım kayıt için katıldıkları OMEN Club CS:GO turnuvasında son gün takım 64 takıma yükseldi. amatör ve profesyonel ekiplerin yoğun ilgisi sayesinde kayıtlara geçildi. İlk maçları grandroyalbet online olarak gerçekleşen mücadelelerde Denizbank IWC, Last Bullet, Young Talents ve Winner Company takımları yarı finale kalmayı başardı.

İstanbul Levent’te Türkiye Spor Yazarları Derneği kompleksinde yer edinen HP OMEN Club’da meydana gelen yarı final ve final müsabakaları sonucunda Young Talents ekibi birinci olurken, Last Bullet ekibi ikinci, Denizbank IWC ekibi ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladılar. İlk üçe giren takımlar toplamda 25 bin TL’lik ödül havuzunu paylaşırken, ilk üçteki her ekip oyuncusu HP OMEN ve HyperX’ten binlerce lira değerinde ekipman ödülünün sahibi oldu.

Turnuvanın kazanan ekibi olan Young Talents, finallerin ertesi gününde influencerlarla şov maçı yapmak için yine HP OMEN Club’a geldi.

Bu Haberi Paylaşın