Neden Juul Kullanıyorum?

Çok sevdiğim bir arkadaşıma Juul hakkında fikirlerini sormuştum. İlk olarak Japonya’da en sık tercih edilen ürünlerden biri olduğunu duyunca derinlemesine araştırma yapmıştım. Uzunca bir süre boyunca Türkiye’de Juul gibi kaliteli bir markaya ulaşmak zor olduğu için yurt dışından satın alma yollarını araştırdım. Ta ki ayrıcalıklı bir şekilde satış yapan bir adres bulana kadar…. Yine de ülkemizde Juul kullanımı hakkında aklımda ki sorulara cevap bulamadığım için hep yabancı kaynaklardan araştırdım.

Sonra zaman içerisinde ülkemizde de Juul ve Heets ürünlerinin ön plana çıkmaya başladığına şahit oldum. Yalnız burada önemli bir noktaya dikkatinizi çekmek isterim. Genellikle bu ürünler söz konusu olduğunda internette var olan bilgi ve ürünler hep birbirine benzer içeriklerle doluydu. Şükür ki, artık doğrudan elektronik sigara ve yan ürünlerini satın alabileceğimiz birden fazla adres var.

Juul Nedir? Neden Kullanıyorum?

İnternette pek çok tanımlama yapılsa da, zararları minimize edilmiş sigara hissi veren araçtır diyebiliriz. Temel olarak pek çok seçeneği ve markası bulunur. Şahsen ben en çok, juul içmeyi seviyorum.

Ülkemizde bu ürünler söz konusu olduğunda en büyük problem tüm parçaların, orijinal bir şekilde bulunabildiği adresin sayısının yok denilecek kadar az olmasıydı. Uzun süredir vaporesso adresini ziyaret ediyor ve alışverişlerimi oradan tamamlıyorum. Sorunsuz bir şekilde tüm markaları bu adreste bulabilirsiniz.

Hangisini Sipariş Etmeli

Ben daha çok juul ürünlerini sevsem de, dilerseniz heets sipariş ayrıcalığından da yararlanabilirsiniz. Ürünlerin farklı seçenekleri bulunmaktadır. Örneğin Heets amber, yellow, turkuaz ve purple çeşitlerinden dilediğiniz bir tanesini tercih ederek başlangıç kitine ilk adımınızı atabilirsiniz.

Sigaranın zararlı etkilerinden kurtulmak için kesinlikle bu ürünleri tercih etmeniz tavsiye edilmektedir.

Ürün Gönderimi Nasıl Yapılıyor

Diğer sitelerin aksine büyük bir ciddiyetle ürünlerinizin kapalı kutu içerisinde kargolandığını söylemek istiyorum. Özellikle IQOS Heets karton çeşitleri, İstanbul içi aynı gün motorlu kurye imkanı ile de gelebilir.

Bunun özellikle altını çizmek istedim çünkü ben yıllarca yurtdışından benzer ürünlerin gelmesini bekleyen biri olarak bu durumun devrim gibi bir etkisi oluştu bende…

Nasıl Kullanılır

IQOS Heets kullanımı son derece basittir. Satın aldığınız çubukları cihaz içerisinde bulunan tutucuya yerleştirerek çalışmasını sağlayabilirsiniz. Bu tütünün alt tarafa bakması gerektiği ve yerleştirme esnasında kırılıp bükülmemesi gerektiği unutulmamalıdır.

Şu bir gerçektir ki, IQOS Heets son zamanların en mantıklı yardımcıları arasında yer almaktadır. Sigarayı bırakmak isteyen, sigaranın zararlı etkilerinden uzaklaşmak isteyen herkes gönül rahatlığıyla bu markaları kullanabilir.

Bu ürünler söz konusu olduğunda da pek çok farklı ürün seçeneği ve marka bizi karşılar. Bu markaların büyük bir kısmı, kullanıcılar tarafından beğenilmemekteir. Heets, Juul gibi markalar ise gerçekten bu sektörde lider konumundadır.

Bu Haberi Paylaşın