Neden böyle oluyor merak ediyorum

İç desteğe ihtiyaçları var. Örneğin Alanyaspor maçı zamanında olacak. İnşallah kupayı alırız ” Önümüzde böyle bir hedef olmasına ve birlik olmamıza rağmen taraftar bulamıyoruz.”

Euro’suz ligde daha üst sıralarda yer alacaklarını vurgulayan Çalimbay, “Euro’da oynadığımızda çok maç oynuyoruz. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Avrupa Kupası’nı oynamazlarsa daha iyi durumda olacaklar. Trabzonspor Avrupa’dan elendiğinde geriye sadece lig kalıyor, bu onlar için de büyük bir avantaj.Biz bir Anadolu takımıyız ve belli bir bütçemiz var yola devam edeceğiz.Bir hedefimiz var.Kupalar kazanırsak, Avrupa’ya gideceğiz” dedi.

“Kalacağımı bilmiyordum”

Kalimbe sözleşmesiyle ilgili olarak, “Her kulüple bir yıllığına anlaştım. Memnun kalırlarsa devam ederim. Kalır mıyım emin değilim. Lig bitmeden bu sonucu vermem mümkün değil. Hele şu kupa maçı olunca konuşmaya doyamıyorum. Ben de Sivaslıyım biliyorsun.

Toto Premier Lig’de dün akşam Kayserispor’un konuk ettiği Beşiktaş maçına damga vuran isim Kevin N’Koudou oldu. Yedek kulübesinden devam eden Fransız kanat oyuncusu 71 maçta Cyle Larin’in yerini aldı. 75 yaşında başlayan Beşiktaş hücumunda Atiba orta sahadan arkaya uzun bir pas yaptı. Uğur Demirok’un müdahalede bulunamaması üzerine N’Koudou topu ağlara gönderdi ve kalebet Beşiktaş’ı 2-1 öne geçirdi. Altın golün 1 dakika ardından tecrübeli futbolcu bu kez sol kanattan topu aldı ve ceza sahasına hızlı bir şekilde yöneldi. Ur Demirok’un ceza sahasına müdahalesinin ardından yerde kaldı ve hakem Erkan Özdamar penaltı verdi. Topa sahip olan Nkudu durumu 3-1 yaptı. 11 Eylül 2021’de bu maçtan önceki son lig golünü atan Nkudu, siyah beyaz bir forma giydi.

Bu Haberi Paylaşın