Mesh, Duratrans ve Poster baskılar dijitalya’da yaptırılır

Metrolarda, otobüs duraklarında, cafelerde… Işıklı bir pano içinde son derece canlı duran bu baskı şekline duratrans baskı diyoruz. Duratrans nedir merak edenler için ışıklı yüzeylerde baskının daha çok daha net ve canlı çıkmasını sağlayan, ışığı en fazla geçiren malzemedir.

Duratrans baskı nerede kullanılır?

Duratrans baskı dış mekanlarda arkadan ışık alınan yerlerde kullanım içi uygun bir baskı türüdür.

Duratrans baskı hem iç, hem dış mekan ürünüdür ve tek çeşitten oluşur. Sadece pvc kalınlık farkı ve makinadaki baskı kalitesi farkından başka bir değişiklik bulunmamaktadır.

Poster Fiyatları

Poster fiyatları için ister 1 adet (1m) isterseniz 1000 adet olsun ihtiyacınıza yönelik poster baskı fiyatları çözümlerimiz den faydalanabilirsiniz. Poster baskı ve online tasarım yapın en uygun fiyata online sipariş verin.

Poster Baskı ve Branda Afişler

Poster baskı ve branda afiş ölçüleri 50x70cm, 60x90cm, 70x100cm, 100x120cm, 100x150cm gibi ebatları değişmektedir. Bu ölçülerde Emlak firmaları satılık kiralık afişlerde neredeyse tüm ölçüleri hatta daha büyük ebatlarda da kullanmaktadır. Kurumsal emlak ve şahıs iş yerleri bu brandalarda 280gr, 440gr ve 510gr vinil brandalar tercih edilir.

Mesh Baskı

Mesh baskı (Mech) delikli vinil olarak bilinmektedir. Genellikle cephe kaplama ve büyük ebat vinil afişler de kullanılmaktadır. Delikli vinil mesh ürünlerimizi açık hava dış mekan baskı makineler de basılmaktadır. Mesh baskı fiyatları ve mech  ürün hakkında detaylı bilgi almak için Dijitalya ekibimiz ile iletişim kurarak bilgi alabilirsiniz. 

Bu Haberi Paylaşın