Maça çıkarak 2214 dakika vazife aldı

Mamah, Palmer, Uğur Kaan, Berkay, Berkin, Hüsamettin ve Yunus’u resmen ekibine dahil eden Göz-Göz’ün Süper Lig ekibi Gaziantep Futbol Kulübü’nün kalecisi Ekrem Kılıçarslan’la da ilgilenilmiş olduğu bildirildi. Yönetimin 24 yaşındaki kaleciyi kiralamak için girişimlere başladığı ve görüşmelerin pozitif yönde sürdüğü öğrenildi. Göztepe listesinden Sadi Karaduman, Yasin Öztekin ve Mete Kaan’ın isimleri de Afyonkarahisar ekibinin kampına imza atıp katılmayı umuyor.

Onur ATIŞ / İzmir, (DHA)

Eczacıbaşı Dynavit, genç voleybolcu Yaprak Adam’ı kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Geçen yıl Polonya liginde önemli tecrübeler kazanan Jafrak’ı kulübümüze transfer ettik. Takımımıza kattığımız genç oyuncularla daha da gelişeceğimize inanıyoruz.

Bu geniş ailenin bir parçası olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Ezajibashi’ye geldiğimde hayallerimden dipbet birini gerçekleştirdim. Takımımızın başarısı ve hedefleri için çok çalışmayı ve elimizden gelenin en iyisini yapmayı dört gözle bekliyoruz.”

Yaprak Adam kim?

2001 doğumlu Yaprak Adam, konuşmacı olarak çalışıyor. İlbank’ın altyapısında büyüyen oyuncu, geçen yıl Polonya Kupası’nda Polonya takımı Il Capital Legionovia Legionowo ile gümüş madalya kazandı. Adam, 2022-2023 19. Akdeniz Oyunları’nda kadın voleybol milli takımıyla gümüş madalya kazandı.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Polonyalı Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. Maçtan önce teknik direktör Jorge Jesus ve teknik direktör Attila Salai bir basın toplantısında konuştu. Atilla Szalai, maçın oynanacağı Meisky Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında yarınki maçla ilgili şunları söyledi.

Bu Haberi Paylaşın