Ligi’nin bitmesine 3 hafta kala Beşiktaş

Fenerbahçe ve İstanbul’un üç büyükleri olarak bilinen Galatasaray’ı geride bıraktı. Bordeaux Blues en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 9 puan önünde, Beşiktaş’ın 23 puan önünde ve Galatasaray’ın 30 puan önünde bulunuyor.

Spor Toto 1. ligin 35. haftasında çifte şölen yaşayan yeşil-siyahlılar, 35. haftada Gençlerbirliği’ni mağlup ederek skoru 42’ye yükseltti. Skora bakan A. Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, Gençlerbirliği’nin galibiyetinin ne kadar önemli olduğunu belirterek, “Oynadığımız oyun özellikle maçın ikinci yarısında çok iyiydi. Böyle bir oyun Sadece oyuncularımız mücadeleyi hiç bırakmadı.Maçı daha farklı kazanabilirdik.Teknik ekibimizi ve oyuncularımızı tebrik ederim.Taraftarlarımız müteşekkir. Amblem’in takıma olan bağlılığı ve güveni. ”

“Bu maçı kazanmaktan başka bir fikrimiz yok”

Ligin bitmesine daha üç hafta olduğunu, Çin Süper Ligi’ne gidecek iki takımın belirlendiğini ve play-off gruplarının netleşmeye başladığını kaydeden Uzi, “Şimdi benim mücadelem. lig altı lig öne çıktı.Olumlu sonuçlar aldık.Bir yandan topladığımız puanlar birbirine ekleniyor.Hala ligde olduğumuz matematiksel olarak belirlenene kadar elde ettiğimiz performansı sürdürmek zorundayız. lig Önümüzde Kim bilir maksibet bizi hedefimize götürecek bir Menenenspor maçı var. Bu maçı kazanmaktan başka bir fikrimiz yok. Umarım taraftarlarımız Pazar günü tekrar tribünleri doldurabilir ve desteklerini sürdürebilirler. Yönetimden teknik heyetlere, futbolculardan taraftarlara kadar hep bir arada durmaya devam etmeliyiz ki bugüne kadar verilen emekler boşa gitmesin. Umarım bu sezonu sürprizler olmadan atlatırız” dedi.

Bu Haberi Paylaşın