Kulebet admin kiralama

Bir chraf Hakimi yaptığı büyük para hareketini tamamladı Paris Saint-Germain gelen Inter , ama onun ajan Alejandro Camano hala kendi ve geri dönüş için oyuncunun rüyası hem kabul ediyor Real Madrid .

Los Blancos satılan Hakimi için Inter Nerazzurri mali sorunlar 12 ay sonra bir satış zorlamışlardır ve önce geçen yaz.

Madrid onu bu yaz geri alma seçeneğine sahipti, ancak genç bek yerine diğer transferlere öncelik verdi, ancak menajeri oyuncunun hala bir gün memleketi kulübünde oynamak istediğini açıkladı.

Camano, “Real Madrid, PSG ve Inter anlaşmanın gerçekleşeceğini söyleyene kadar ilk reddetme hakkına sahipti.”

Kulebet admin kiralama sizler için yeniden yazıldı.

“Achraf’ın Madrid’de doğduğu, Madrid’de büyüdüğü ve nihai hedef olarak bir gün Real Madrid’de oynamak istediği için Real Madrid’e döneceği yanılsamasını ve hayalini sürdürüyoruz.”

Camano, hüküm süren Avrupa şampiyonlarından da ilgi olduğunu itiraf etti.

” Chelsea Achraf için de teklif verdi. Avrupa şampiyonu olmaları belki de onu geri attı.”

Messi’nin 16 yıl sonra Brezilya’yı yenmek için karşılaştığı zorluklar

Copa America 2021. Bolsonaro: Brezilya finalde Arjantin’i 5-0 yenecek

Bu Arjantin milli takımı için gelmiş geçmiş en iyi Lionel Messi. Bu görüş koşullu değildir. Leo’nun 17 Ağustos 2005’te Macaristan’a karşı hazırlık maçında çıktığı ve 47 saniye sonra oyundan atıldığı ilk maçından bu yana, yıllardır ulusal takımdaki yolculuğunu takip eden (neredeyse) tüm uzmanlar arasında hemfikir.

Novelbet admin kiralama 2021 yılına özel sayfalar.

Neden bu en iyi Aslan? (Leo’nun en iyi versiyonu, ülkesi Barcelona değil. Önce bunu açıklığa kavuşturalım). Bunu haklı çıkaran çeşitli şeyler var. Birincisi onun numaraları. Bu yılki Copa America’da altı maçta, Barcelona yıldızı beş asist, dört gol ve dört Maçın Adamı ödülü ile olağanüstü. İlk şey bu: sahada ne yapıyor.

Bu sayılar Leo için normaldir. O, ‘hat-trick’ yapmaya alışmış ve her hafta iki katına çıkan bir oyuncu. Bu Messi’yi daha iyi yapan, maçlara karşı tutumu ve liderliği. Artık cesareti kırılmış veya çaresiz görünmüyor. İyimserliği açık ve Scaloni’nin bir araya getirdiği bu genç gruba (birkaç gazi ile) liderlik etmesi harika.

Novelbet bahis sayfası ile buradayız.

Leo, kaptanın kol bandını olgunlukla, Maradona havasıyla takıyor. O sadece sahada Diego (RIP) değil, aynı zamanda saha dışında da. Bağırıyor, konuşuyor, emirler veriyor ve tüm bunları takım arkadaşları için onu daha da fazla Messi yapan iyi bir ruh ve karizma ile yapıyor.

Bu Haberi Paylaşın