Kopenhag’daki derslere hoş geldiniz!

Trabzonspor, geçtiğimiz hafta Kopenhag’da Trabzonspor’un Danimarka’da kamp yaptığı otelde taraftarlar tarafından taciz edildi. Taraftarların sabahın erken saatlerine kadar otel çevresinde gürültü yapma girişimleri de Parken çevresinde öfkeye yol açtı. Trabzonspor taraftarı bu konuda örgütlü değil. Taraftarlar, bireysel vakalardan kaçınmak için genellikle sosyal medyada bilgi paylaşır.

Kapsamlı güvenlik önlemleri

Kopenhag filosunun konuşlandığı otel ve çevresinde kapsamlı önlemler alındı. Danimarkalı taraftarların özel önlemleri var. Trabzon Emniyeti herhangi gorabet bir sorun yaşanmaması için gerekli tüm önlemleri almıştır. Taraftarların gidiş ve gelişlerinin sorunsuz olduğundan emin olun.

Stefan Kuntz’dan Trabzonspor’a

Milli takım teknik direktörü Stefan Kuntz, Devler için playoff oynayacak Trabzonspor’u desteklemek için stadyumda olacak. Aynı gün Alman teknisyen Özkan’ın Sümer Akademisi’ni ziyaret edeceği açıklandı.

İkinci ayakta iki maç kaldı

Şampiyonlar Ligi play-off’larında temsilcimiz Trabzonspor’un Kopenhag maçına ek olarak iki maç daha olacak. Dinamo Zagreb, ilk maçta 1-0 kaybettikleri Bodo Glimt’i konuk edecek. PSV Eindhoven ve Rangers, 2-2 tekrarında kadroda kalmaya çalışacak.

Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçında Kopenhag’ı konuk edecek Trabzonspor, Trabzonspor’un maç öncesi düzenlediği basın toplantısında gorabet giriş konuştu.

Abdullah Avic, Kopenhag maçına hazır olduklarını belirterek, “Geçen yıldan bu yana Trabzonspor taraftarlarının bize verdiği muhteşem geceden sonra yarın gece. Aktif destekle  milyarlarca şampiyona örnek verdiler.

Bu Haberi Paylaşın