Kaybetmememiz gerektiğini düşünüyorum

Spor Toto Süper Lig 4.lük. Açılış haftasında Sivaspol’ü konuk eden Beşiktaş, 3-1’lik skorla ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. Kalan 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik ile skoru 10’a çıkaran siyahi ekip, Gaziantep FK’yı puanla bağlayarak rakiplerini averajla geçerek öne geçti.

Karşılaşmanın 12. dakikasında Muleika öne geçerken, siyahlar ve Weghorst 29 sayı ile  farkı 2 sayıya çıkardı. İlk yarının showbet sonunda Muleika iktidara geri döndü. DRC’li futbolcu 42. dakikada Masuaku’nun kullandığı köşeye omzuyla vurdu ve isim farkı üç sayıya çıkardı. İkinci yarıda iki takımın hücumu sırasında Diasaba 86. dakikada uzun bir şutla topu ağlara gönderdi ancak bu gol Siva Sports’a yetmedi.

Maçtan sonra Beşiktaş tribünü büyük bir coşku gösterdi ve oyuncuları “lider geliyor” tarzında galibiyeti kutlamak için tribüne çağırdı.

Maçtan sonra tecrübeli siyah-beyazlı kaptan Nesip Uysar, teknik direktör Valerian İsmail’i oyun analizinden dolayı övdü. Yayıncıya konuşan tecrübeli futbolcu, “30 Ağustos VE Günü kutlu olsun. İyi bir oyun oynadık. İyi oynadık. Bir showbet giriş hafta çalıştık. İyi bir galibiyet aldık ve bir sonraki maçı göreceğiz. Takım ruhu çok iyi. Umarım öyle kalır. Öğretmen herkese iyi davranır. İyi analiz ediyor. ” ifadesini kullandı.

Yeşil Beyazlılar bu skorla ligde  4 maçtır gol atamadı. Bu sonuçla Konyaspoor 8, Fenerbahçe ise 7 puanda kaldı.

Bu Haberi Paylaşın