Kartepeli Havva Kara 89.Yaşına Alo Evlat İle Girdi

Kartepe Belediyesi’nin ödüllü projesi olan Alo Evlat Sağlık Kulübü mutlu etmeye devam ediyor. Havva Kara’yı 89. doğum gününde yalnız bırakmayan Alo Evlat ekibiyle yine yüzleri güldürdü.

Kartepe Belediyesi’nin ödüllü projelerinden olan Alo Avlat Sağlık Kulübü, 7/24 görev yaparak Kartepelilerin en önemli anlarına eşlik ediyor. Kartepeli büyüklerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Alo Evlat Sağlık Kulübü ekipleri Havva Kara’ya doğum günü sürprizi yaptılar.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Alo Avlat Sağlık Kulübü tarafından sağlanan bir çok hizmetten faydalanan Havva Kara, doğum günü sürprizinden çok mutlu oldu. Ekipler hazırladıkları pasta ile Havva teyzeyi evinde ziyaret ederek bu mutlu gününde yanında oldular. Böylelikle Havva teyze yeni yaşına yalnız girmek yerine, Alo Evlatın genç ekibiyle birlikte pasta üfleyerek girdi.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başta olmak üzere herkese teşekkür eden Havva Kara “Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan evlatlarıma çok teşekkür ediyorum. Onlar her zaman bizlerin yanında oldular. Teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.     

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın