Kartepe'de şampiyon emlak istimlak müdürlüğü 

Kartepe Belediyesi’nin birimler arası düzenlediği geleneksel “Kartepe Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası 2023” sonuçlandı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü 4-2 yenen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü şampiyon oldu.

Kartepe Belediyesi’nin birimler arası dayanışmayı ve arkadaşlık bağlarını güçlendirmek amacıyla düzenlediği geleneksel “Kartepe Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası 2023” sonuçlandı. 24 karşılaşma sonrasında Emlak ve İstimlak Müdürlüğü şampiyon oldu.

10 TAKIM MÜCADELE ETTİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde düzenlenen turnuvada 10 takım iki grup halinde mücadele etti. Ataevler Spor Kompleksi’nde düzenlenen spor karşılaşmalarında büyük heyecan yaşandı. Karşılaşmalar 25 dakikadan iki devre halinde oynandı.

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ŞAMPİYON OLDU

Tüm rakiplerini geride bırakarak final karşılaşmasında karşı karşıya gelen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ekiplerinin mücadelesi heyecanlı dakikalara sahne oldu. Mücadele sonunda Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü 4-2 mağlup eden Emlak ve İstimlak Müdürlüğü şampiyon oldu. Karşılaşma sonrasında Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz, düzenlenen törenle dereceye girenlere ödülleri verildi.

GOL – Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz, Kartepe Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası’nda gol kralı olan Ali Yılmaz’a ödülünü verdi.

CENTİLMEN – Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz, Kartepe Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası’nın en centilmen takımı Etüt Proje Müdürlüğü’ne ödülünü verdi.

KONTROL – Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz, Kartepe Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası’nda dördüncü olan Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne ödülünü verdi.

KARTEPE – Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz, Kartepe Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası’nda üçüncü olan Kartepe A.Ş.’ye ödülünü verdi.

PARK – Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz, Kartepe Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası’nda ikinci olan Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ödülünü verdi.

ŞAMPİYON – Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz, Kartepe Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne kupasını verdi.

KOCAMAN – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, turnuvanın başlama vuruşunu yaptı.            

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın