Kampının ilk gününde

Gerede Bolu bölgesinde günün ikinci antrenmanı ile yeni bir döneme hazırlıklarına devam etti.

Antrenör Ryza Chalimbay’ın rehberliğinde saat 18:00’de başlayan antrenman bir saat sürdü.

Antrenman kampın yapıldığı otelde ısınma ile başladı, ardından topla  dayanıklılık antrenmanı yapıldı. Bundan sonra Jijidola mini kale maçı oynadı ve son bölümde sahanın yarısında çift kale maçı oynadı.

Sivaspor, yarın da ikili antrenmanlarla yeni bir döneme hazırlanmayı planlıyor.

Goetztepe, 2022-2023 sezonuna antrenmanlarla hazırlanmaya başladı. Antrenör Turgay Altay ilk antrenmanına takımın başında gitti.

2022-2023 sezonunda Spor Toto birinci liginde forma giyecek olan Göztepe, yeni sezona hazırlanıyor. Bugünkü teknik direktör Turgay Altay’ın rehberliğinde smartbahis Urla Adnan Suvari üssünde antrenman yapan Sarı-Kırmızılı ekip, ilk bölüm için ısındıktan sonra geçti. Bunun ardından dar alanda forma giyen oyuncular antrenmanlarını tamamladı. 8 Temmuz Cuma gününe kadar İzmir’de antrenmanlarına devam edecek olan Göztepe, yarın ikili antrenman seansı ile çalışmalarına devam edecek.

Galatasaray, 2022-2023 sezonu öncesinde bugün gerçekleştirilen ikili antrenmanla çalışmalarına  devam etti.

Sarı Kırmızılı ekip yeni döneme hazırlanmaya devam ediyor. Galatasaraylı futbolcular, sabah saatlerinde çiftler halinde çukura ilk girişini yaptı. Akşam antrenmanı, eğitmen Okan Buruk rehberliğinde Florya Metin Oktay üssünde dinamik bir ısınma ile başladı. Devam oyununda topu yakalayıp pas vermek isteyen oyuncular, dar bir alanda  oynadı. Aralık şartlarını da sağlayan antrenman 9-9 maçla sona erdi.

Öte yandan milli takımdan özel izinli olan oyuncular ise antrenmanlara katılmadı. Ayrıca Atalay Babajan’ın doğum günü pasta ile kutlandı.

Galatasaray yarın akşam antrenmanlara devam edecek.

Teknik Direktör Okan Brook yönetiminde yeni programına devam eden Galatasaray, dikkatini bir transfere çeviriyor.

Bu Haberi Paylaşın