Kala stadyumundaki yenileme çalışmalarının tamamlandığını duyurdu

Fenerbahçe’de, Spor Toto Süper Lig ’de 2021-2022 sezonunun bitmesinin arkasından süregelen yenileme, tamirat ve bakım işlemleri büyük seviyede tamamlandı. Bu kapsamda çimlerin üzerindeki arazi her yıl olduğu gibi yenilenmektedir. Membran değiştirme işlemi tamamlanırken tribünün stadyum çatısına oturmasını engeller. Pres standındaki ekran değiştirildi.

Çeşitli boya ve onarım çalışmaları yapılan stadyumda, çıkış tünelinin arkasındaki bankların da değiştirildiği ve koltukların  yenilendiği bildirildi. Bu stant, taraftarların maçı daha rahat bir ortamda izleyebilmeleri için yatar ve modern koltuklarla yükseltildi ancak 404 kişilik bloğun neredeyse tüm koltukların tükendiği söyleniyor.

Roman Saiss, Emrekan Uzunkhan, Gedson Fernandez, Jackson Muleki, Cenk Tosun ve Wout Weghorst’la yaptığı rexusbet transferlerle rakiplerini adeta korkutan Beşiktaş, yeni sezona hazırlanıyor. Antrenör Valerian Ismael, beIN Sports ile bir röportaj gerçekleştirdi. Fransız teknisyenler A’dan Z’ye tüm sorularınızı yanıtladı. Artık söz koçlukta başarı göstermiştir…

“Yorulduk ama sorun değil”

“Bizim için oldukça iyi bir kamp oldu. Oyuncular için biraz zor oldu. Fizyolojik olarak takıma biraz güç katıyoruz. İstenilen hıza ulaşıldı. Tek negatif Josef’in sakatlığı oldu. Yeni transferleri de takıma entegre etme şansı yakaladık. Aradaki en büyük fark hava durumu. Burada birazcık daha sıcak. Sabah erken çalışıyoruz ve akşam geç çalışıyoruz. 4 hafta bitiyor. yorulduk Bence bu da normal.”

Bu Haberi Paylaşın