Joshua King ve 89. dakikada

Zelda Dulson. Fenerbahçe’de maçın ilk golünü atan Norveçli futbolcu Joshua King, ikinci yarıda sakatlanarak sahayı terk etmek zorunda kaldı.

  1. Savaş Şok gelişmeler yaşandı. Avusturya’nın Viyana kentinde tribünden atılan yabancı cisim Altay Bayerndel’e çarptı ve oyuna bir süre ara verildi. Kısa süreli sakatlık geçiren Altay Bayender ayağa kalktı ve maça devam edebildi. Fenerbahçe, maç öncesi ve maç sırasında yaşananları açıklamakta gecikmedi.

Sarı ve Mavi’nin açıklaması şöyle:

Avusturya temsilcisi Austria Wien’in Avrupa Ligi play-off  ilk maçında  saha dışında meydana gelen vakaları dikkate alarak yaptığı açıklamaları dikkate aldık betgaranti oyun sırasında maç ve ilgili bilgiler.

Öncelikle bu önemli konudaki duyarlılığımızı ve yapıcı yaklaşımımızı paylaştığı için Avusturya Viyana Kulübü’ne teşekkür ederiz.

Viyana’daki güvenlik teşkilatlarına ve memurlara destek verenlerimizin güvenlik önlemleri çerçevesinde değerlendirilemeyecek tutum, yöntem ve davranışlarının kabul edilemez olduğunu kamuoyuna bir  kez daha  vurgulamak isteriz.

Bu da Fenerbahçe Spor Kulübü olarak futbol markasının değerlerini en üst düzeyde yaşatma ve koruma çabalarımızda gösterdiğimiz hassasiyeti betgaranti giriş ortaya çıkarmaktadır; Bu ve benzeri olayın tekrar saha içinde ve saha dışında yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını arzu ettiğimizi belirtmek isteriz.

Avusturya Viyana Cephesinden Özür

Avusturya Viyana, dün  Fenerbahçe maçında meydana gelen olay nedeniyle taraftarlardan ve Fenerbahçe kalecisi Altay Byndell’den özür diledi.

Bu Haberi Paylaşın