İngiltere milli basketbol takımının İngiltere milli basketbol takımı kadrosu şu şekildedir

Bugrahan Tunser, Shane Larkin, Yiğitkan Saibir, Akif Egemen Trust, Kartal Özmizrak, Egehan Arna, Melih Mahmutoğlu, Metekan Birsen, Shehmus Hazer, Onuralp Bitim, Sadyk Team Kabadzha, Muhsin Yaşar, Berk İbragitach Uğurl

20 Temmuz’da Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev ile oynayacağı maçta orta sahasını güçlendirmeyi planlayan Fenerbahçe’nin gündeminde Porto’lu Sergio Oliveira var. Geçen sürem Roma’da kiralık oynayan, sadece İtalyan ekibinin 12 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmadığı 30 yaşındaki oyuncunun bonservisi için Sarı- Lacivertliler’in Portekiz kulubüne teklifte bulunmuş olduğu belirtilmiş, yabancı kaynaklar Kanarya’nın 4 milyon Euro’luk teklifinin kabul görmediğini iddia etmişti.

Gelecek hafta tehlikeli sonuç

Sergio Oliveira’da dün mühim bir gelişme yaşandı. Porto yeni sürem hazırlıklarına başlarken 24 kişilik ekibe Sergio Oliveira’yı almadı ve deneyimli oyuncuya aktarma elitroyal görüşmesi yapması için izin verdi. Bu gelişme üstüne Sarı-Lacivertliler’in Portekizli oyuncu defterini tekrardan açtıkları öğrenildi. Fenerbahçe’nin hafta içinde bu transferi bitirmek için düğmeye basmış olduğu öğrenildi.

Galatasaray rakip oldu

Fenerbahçe, orta sahasına takviye için düşündüğü Portekizli oyuncu mevzusunda, Porto’nun Oliveira’ya aktarma görüşmesi yapma izni vermesinin peşinden bu aktarma için tekrardan umutlanırken, karşısına Süper Lig’den rakip çıktı. Sarı- Lacivertli ekibin öncesiz rakibi Galatasaray’ın da Sergio Oliveira’ya talip olduğu iddiaları gündeme geldi. Süper Lig’in büyükleri bir kez daha transferde karşıya karşıya gelirken, kimin süreçten galip çıkacağı merakla beklenmeye başlandı.

Şampiyonluğun peşinden yapmış olduğu açıklamalarda noksan noktaların bilincinde bulunduğunu belirten ve daha değişik formasyonlar ile oyun planını değiştirebileceğini söyleyen Abdullah Avcı, mühim dokunuşlara hazırlanıyor.

Bu Haberi Paylaşın