İlk yarıda iyi bir Fenerbahçe izlediğimizi düşünüyorum

Maçtan önce liste açıklandığında dörtlü mü üç mü oynayalım diye tartıştık ve hoca üç tane oynadı. Menajer aynı sistemi devam ettirmek istedi çünkü takım Avusturya’nın Viyana deplasmanında 3 kez oynadı ve takım çok pozisyon vermedi. Şu an Premier Lig’i 3  oyuncu ile izliyorum ve keyif alıyorum. N’Koudou, Valence ve Hacı Wright. Bu oyuncuların enerjisini, hızlarını, hedeflerini, işgal ettikleri pozisyonları ve takımı yönetme biçimlerini seviyorum. Enner Valencia için ayrı bir destek açmak istiyorum. Fenerbahçe lige Dinamo Kiev’e karşı Şampiyonlar Ligi betosfer ön eleme maçıyla başladı. Valencia penaltı kaçırdı ve taraftarlar düdük çaldı. Valencia oradan gitti ve 3  lig maçında 6 gol attı. Bir kez ulaşmak kolay bir iş değil. Fenerbahçe’yi günün lideri yapan en önemli oyunculardan biri. ”

Sivasspor, Süper Lig’de geçtiğimiz sezonun son haftasında Kayserispor’u 2-1 mağlup etti ve o maçtan bu yana oynadığı üç lig maçını da kazanamadı.

Karşılaşmanın ardından sahada Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalan İdoral, 2. haftada  Adana Demirspor’a 3-0 yenildiler. Yiğidolar, evinde Alanya Sport’a karşı 1-1 berabere kalarak galibiyet susuzluğunu gideremedi.

Sivasspor, ligin 4. haftasında  Beşiktaş ile karşılaşacak. 29 Ağustos Pazartesi günü Vodafone Park’ta oynanacak betosfer giriş karşılaşma 21.45’te başlayacak.

Bu Haberi Paylaşın