İçinde kalır

Fenerbahçe’nin dublörü turu kaybeder ve İstanbul’da cezalandırılır… İntikam kelimesi toplumsal bir duygunun ifadesidir.

Sırtında yumurta tepsisi olmayan hala o olsaydı iyi olurdu. Fenerbahçe tepeden tırnağa bu yakıcı/yıkıcı duygunun tuzağına kulisbet düşmüş…

Mert Hakan’ın gülen ifadeli bir mesaj gönderdiği Fenerbahçe menajeri Selahattin Kalımlı, “Çok istiyoruz, istediğimizi aldık” dedi.

Jorge Jesus ise kura öncesi Dinamo Kyiv ile zar zor aynı grupta yer aldıktan sonra Avusturya’nın Viyana kentinde galip geldikten sonraki duygularını şöyle dile getirdi:

“Kibrit boğazıma düğüm gibi düğümlendi. Onunla tekrar oynamayı çok isterim.”

Dinamo Kiev de bunu biliyordu. Kura çekimini değerlendiren Başkan Igor Surkis, kamuoyu önünde Fenerbahçe’ye “Bizden intikam almak isteyecekler” dedi.

Ne yazık !

Buna kendini bağlamak denir. Harekete geçmeden önce parçalanmış benlik saygısını geri kazanmak için sözcükleri kullanmakla ilgili değilse, ölüm kalım kulisbet giriş meselesinde sakince üstesinden gelebileceğiniz, egonuzu daha fazla zorlamanız ve ekstra performans ummanızla ilgili bir iş yapmakla ilgilidir.

Oldukça tehlikeli!

Ya arzu ve hırsı artırarak başarı şansınızı arttırır ya da sizi titretir, hatta gerçek performansınızı düşürür.

Havadan “risk” yaratmaktan başka bir anlamı yok.

Dynamo Kyiv’e karşı oynanan iki oyunda bu kadar çok görev eklerseniz, işler yolunda gitmezse, sadece puanları kurtarmakla kalmayacak, aynı zamanda sakatlanacaksınız. Yok edileceksin….

Bu Haberi Paylaşın