Holtman’ın golü durumu 6-2’ye getirdi

Maçtan dakikalar sonra teknik direktör Nuri Şahin, Floranus, Mehmedi, Göndeniz, Upuk, Larsson, Hakan ve Beisel de servetlerini bağışladı. Toplantı, Alman takımı VfL Bochum 1848’in 6-2’lik üstünlüğüyle sona erdi.

Antalyaspor, 26 Temmuz Salı günü saat 14:00’te Paderborn 07’de ve 30 Temmuz Cumartesi günü saat 18:00’de Alman devi Borussia Dortmund ile oynayacak.

Ordu Oral B Triatlon yarışması, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu  iş birliğiyle başlatıldı. Bu yıl üçüncü yarışa 22 ilden 410 sporcu katıldı; 750m yüzme, 20k bisiklet  ve 5k koşu bandında rakiplerini alt etmek için mücadele etti.

“Oyuncular Ordu’nun tesislerini çok sevdi.”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sporcuların yarışa başlamasının ardından bir basın açıklaması yaptı. Cumhurbaşkanı Güler, triatletin Ordu’yu yeteneği ve ilgisi nedeniyle sevdiğini söyledi. “Spor, Orduluların hayatının ayrılmaz bir parçasıdır. Bu yüzden oyuncularla spor aktiviteleri yapıyorum. Elbette triatlon  yüzme, bisiklet ve koşuyu betxslot içeren özel bir spordur. Üç önemli sporun bir araya gelmesiyle başlayan bir yarışma. Horde’u üçüncü kez oynuyoruz. Horde, hem rahatlığı hem de gösterdiğimiz detaylara gösterilen özen nedeniyle övüldü. Bu anlamda  Türkiye Kupası turnuvası Ordu’da yapılıyor. Kültür turizmimizi canlandırmak için 22 ilden 410 sporcu aileleri ile katıldı. Bu konuda ikimiz de özel ilgi duyuyoruz. Çünkü bu özel bir spordur. Tesisimiz oyuncular için ilgi çekiciydi. Askerlik yapan insanlarımız da çok ilgili.

Bu Haberi Paylaşın