Her zaman MORUTAN’ın yanındayız

Tecrübeli oyuncu, medyanın “Morutan takımda yalnız kaldı” iddialarının doğru olmadığını söylerken tecrübeli oyuncu, “Yanlış, topun başında yalnız kaldı. Morutan’ın her zaman yanındayız. yalnız, ona destek olmaya çalışıyoruz ama günün sonunda İngilizce öğrenmesi gerekiyor, bu onun sorumluluğu. Futbol dünyası böyle, Türkiye’nin en büyüğü En iyi kulüplerden biri. Galatasaray’a gelen bunun farkında ve sorumluluklarını yerine getirmesi gerekiyor. Morutan’ın buna hazırlıklı olması ve buna odaklanması matadorbet gerektiğini düşünüyorum. Kusurları olan oyuncuların sürekli kendini tamamlaması gerekiyor. Bu seviyede beklediğimiz de bu.”

“Sosyal medya hayatımızın bir parçası”

Sosyal medyayı etkin kullanımıyla tanınan futbol yıldızı, “Sosyal medya hayatımızın bir parçası ve onu kullanmak doğal. Bazen paylaştığım her yazının bir anlamı var. Son birkaç yıldır bazı yanlış anlaşılmalar oldu. Ama ‘sosyal medya kullan’ demenin mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Bu hayatımızın bir parçası ve olmaya da devam edecek. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum” dedi.

“Yatırım tavsiyesi vermiyorum”

Babel, kripto para zincirleri konusunda eğitimli olduğunu ve konuyla ilgili bilgisi olduğunu vurgulayarak, “Aslında paylaşımlarım genelde biraz eğitici oluyor. Blockchain altyapısı hakkında bilgi alıyorum. Bu bence çok önemli bir şey çünkü bir problem var. Türkiye’de de böyle bir durum var.Birden ülkenin para birimi değer kaybedebilir ve bunu önlemek için kripto paraların kârlı olmadığına inanıyorum.İnsanların birikimlerini değerlendirebileceği bir şey.

Bu Haberi Paylaşın