Her oyuncu bizim için değerlidir

Bir oyuncunun takımdan ayrılmasını istemiyorum. Belli ki sezon sonuna kadar bazı kararlar vermemiz gerekiyor. ”

“30 yılı aşkın süredir öğretmenlik yapıyorum. Tecrübelerimi  kendimi geliştirmek için kullanmaya çalışıyorum. Futbol gelişiyor, futbol bir bilim değil. Koçluk okulda öğrenilen bir şey değildir. Öğretmenlerin yaratıcı  ve kendini geliştirme yeteneğine sahip olması gerekir. ”

“Sadece küçük takımlar haftada bir maç oynar. Büyük bir takımsanız, Avrupa’da olmalısınız. Büyük takımların bu pistlere alışması padişahbet gerekiyor. Maç başına 5-6 oyuncu değiştirsek de kalitemiz düşmedi. Mutluyum. ”

“Valencia’yı buraya gelmeden önce tanıyordum”

“Birlikte çalıştığımız forvetler genellikle ligin en skorer oyuncuları oluyor. Valencia’yı buraya gelmeden önce  tanıyordum. Milli takımdan döndükten sonra ayrılma hakkı olmasına rağmen çalışmalara katıldı. Bu yüzden performansıyla öne çıkıyor”

“Takım planında 5 forvetimiz vardı ve şimdi 4 oyuncumuz var. Kısacası yeni bir saldırgan gelirse bizi olumsuz etkileyen bir durum olmayacaktır. ”

Yarın Sivasspor, Avrupa Ligi play-off maçında İsveç takımlarından Malmö’yü konuk edecek. Maç öncesi Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve padişahbet giriş en iyi oyuncularından Max Gradel düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Deplasmanda 3-1 kaybettikleri rövanş maçında iyi bir sonuçla devrede başarı umduklarını söyleyen Çalımbay, “Öncelikle çok iyi bir takımla oynayacağız. Biliyoruz. İlk maçımız zordu. Maçın ikinci yarısı başlamak üzere. Burada farklı oynamamız ve çeşitli riskler almamız gerekiyor.

Bu Haberi Paylaşın