Golle çok tehlikeli bir sonuç aldık

Çok üzgünüm. Elbette, ikinci yarıdaki futbol her zaman ezicidir, ancak sahada yenilebilecek bir ortam var mı? Hiçbir yolu yok. Ama dediğim gibi futbol dikkat çekebilir ama bugün sakatlandık. Atılım anları futbolda birçok şeyi belirler. Bugün hatalarımız dışında gollü anlar bizim için iyi olmadı ve maalesef yenildik. ”

Pallut, maçın son dakikalarındaki gerginlikle ilgili olarak, “Mağlubiyet alabilmek doğaldır. Bazen galibiyetin üstesinden gelebilmeniz ve sindirebilmeniz gerekir. Bunların hepsini birlikte düşünebiliriz. Ancak Toplamlara baktığınızda, evet, kazanacağımızı düşündüğümüz oyun birdenbire elimizden kayabilir.Diğer tarafa baktığınızda aniden arkadan koşabilir ve bir maç alabilirsiniz.Biraz elektrifikasyon var. Gidip topu alacağım.Çünkü orada kulübeye giden bir top var ve onu vermek istemiyorlar.Ben sadece oyuna başlamayı umursuyorum.Ondan sonra arkamda ne oluyor bilmiyorum. Neler oluyor ama duyuyorum.İşte bu kadar,biz Futbolcuyuz.Onlarca kez karşılaşacağız.O zaman oyunda gerilim var ama burada da bitirmemiz gerekiyor.Belki daha sakin olmalıyız.Biz kendi derslerimizi öğrenebilir mi, açıklama yeteneği mi? “Onlar kendi kararlarını verecekler” dedi.

Enver Furkan Çelebioğlu – İbrahim Yetkin / KONYA (İHA)

Trabzonspor, Trabzonspor Büyükşehir ve Ortahisar Şehri, maça bilet bulamayan taraftarlarla iş birliği içinde, Mustafa Kay Mar Atatürk Stadyumu ve limanbet eski Hüseyin Avni Aker’in mahalli stadına yapılan Milli Bahçe’de maçı dev ekranda izledi.

Bazı taraftarlar evden getirdikleri yiyeceklerle plazada fast food açarken, çoğu da maç saatini bekleyerek restoran ve lokantalarda yemek yedi.

Bordo Mavili taraftarlar, hızlı molanın ardından maçı beyaz perdeden izledi. Maçın başında Cornelius’un golü şampiyonluğu ilan ettikten sonra taraftarlar büyük bir şok yaşadı.

Bu Haberi Paylaşın