Genç hoca oralarda gördüklerini ve tecrübelerini de kullanmaya başladı

Bugün Kırmızı-Beyazlılar’da teknik heyete uyku koçu Nick Littlehales katıldı. İngiliz Uyku Koçu ilk eğitimini de bugün verdi.

Littlehales, takımın kamp yapmış olduğu otelde gerçekleştirdiği eğitimde sporcuların uyku saatleri ve süresi hakkında bilgilendirme yaparken uykuda doğru dinlenmeyi sağlayacak yatış biçimlerini de söyledi.

İngiliz uyku antrenörü de oyuncuları gözlemlemek için antrenmanı  izledi ve düşüncelerini hemen  Nuri Şahin ile paylaştı.

Nick Littlehales,  yarın sabah futbolcular için ikinci bir uyku seansı yapacak.

Fenerbahçe haberleri… Süper Lig’de yeni sezon öncesi çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, ilk resmi maçını Dinamo Kiev’e karşı oynadı. Sarı-Mavililer maçı Polonya’da golsüz berabere bitirdi. Nihat Kahveci, TRT Spor’da Fenerbahçe’nin yeni dönem öncesi son durumunu ve Dinamo Kiev karşısındaki performansını değerlendirdi.

Nihat Kahveci, Fenerbahçe ile Dinamo Kiev arasındaki resmi maçla ilgili şunları söyledi: Eksik olan tek şey kafaydı. Diğer takımlara göre Fenerbahçe lensbahis lige daha iyi hazırlanmış durumda. Fenerbahçe’nin ilk maçını gördükten sonra bence bu turu geçmemiz gerekiyor.”

Harris Seperovic 20 Temmuz’da Galatasaray’ı kadrosuna kattı. Dört gün sonra ilk kez sarı-kırmızılı formayla sahaya çıkan İsviçreli golcü, Cassimpasawa karşısında 60 yaşındaki Gomis’in yerine özel bir maçta görev aldı. İlk olarak Neff Stadı’nda forma giyen 30 yaşındaki oyuncu, sahaya girdikten altı dakika sonra sahaya girerek Eiserich’in topunu takip ederek golü atarak işgali 2-1 kazandı.

Bu Haberi Paylaşın