Galatasaray’a Ceza

UEFA Disiplin Kurulu, meşale yakıldığı için ve sahaya yabancı maddeler atıldığı için sarı-kırmızılı takıma tedbirli olarak ceza kesti. Bu kısmi ceza ile seyircisiz oynama durumunun iki senelik bir deneme süresine bağlı olduğunu duyurdu. Galatasaray kulübüne bunun dışında toplamda 26 bin 250 Euro bir para cezası da kesti. 1xbet Link 

UEFA, Galatasaray – Barcelona maçında ortalığın karışması ve yaşanan olaylara bağlı olarak, Galatasaray’a ceza kesti. Yapılan açıklamaya göre, Galatasaray’a 20 bin Euro para cezası kesildiği açıklandı. Ayrıca iki sene içinde Nef Stadı’nda yapılacak olan ilk Avrupa kupası maçı için, Doğu tribününden en az 3 bin koltuğun boş kalacağını söyledi. 1xbet Nigeria

Galatasaray Barcelona Maçında Neler Yaşandı?

0-0’ın rövanşın ardından, Nef Stadı’nda yapılan maçın 81. Dakikasında oyundan çıkan futbolcu Gerard Pique’nin yavaş davranması, önce yedek kulübesine yönelerek, daha sonra da hakem Daniele Orsato’nun ikaz etmesi ile en yakın alandan dışarı çıkması Sarı-kırmızılı taraftarları çok fazla sinirlendirdi. Karşı tribünün gözü önünde oyundan ayrılan ve yavaş yavaş kulübeye gelen Pique’ye tribünlerden tehlikeli maddeler atılmaya başlandı.

Jordi Alba Top Fırlattı

Bu gerginliğin ardından 5 dakika sonra ise devreye Jordi Alba girdi. İspanyol sol bek oyuncusu taç atışı kullanacağı sıra da ağır hareket ettiği için sinirlenen Galatasaray taraftarı hem sözlü olarak tepki gösterdi hem de sahaya yine birçok yabancı maddeler attı.

Tribünlerin verilen tepkisine sinirlenen Alba, bu olay üzerine tribüne top atmaya başladı. Alba’nın bu hareketi sonrası tribündeki gerginlik giderek tırmandı. Deneyimli futbolcunun bu yaptığına, Galatasaraylı futbolcular da tepki gösterisi yaptı ve iki takım arasındaki çok yüksek bir gerilim yaşandı.

http://www.1xbetlink.net/ja/

 

 

Bu Haberi Paylaşın