Futboldan kurtulmak istiyorum

Hepsi yanlış. Düştük ve bunun sorumlusu benim, bizi hayal kırıklığına uğratan en önemli şey oyuncu transferlerim, inanılmaz hakem hatalarım, gelir veya taraftar kaybım, her şeyin katkısı oldu. bir gizemdir. Her zaman en iyisi olmaya çalışıyorsun. Ama sürekli eleştiriyorsun. Hayattan beklentiler ve elinizdekiler değişebilir. Özellikle taraftarların beklentileri yüksek ama gerçeklik duygusu eksik. Çocuğunuza özel bir okulda öğretmenlik yaptığınızı hayal edin. Sana teşekkür etmedi, Ferrari’min nerede olduğunu sordu. Ancak gerçekler ve beklentiler her zaman örtüşmez.

Futbol benim için bitmiştir.

Futbol benim için bitmiştir. Her şeyi doğru yaptığımı söylemiyorum. Ancak taraftarlarımız da kendileriyle yüzleşmek zorunda. Baskı altında gönderdiğimiz antrenörler ve oyuncular gittikleri her yerde başarı gösterdiler. Okan Buruk’a bakın, İlhan Palut’a bakın, Cikalleshi’ye bakın, Tayfur Bingöl’e bakın.

Fraport TAV Antalyasport, Süper Lig 37. Hafta deplasmanında Kasım Paşa deplasmanında Pazar günü Futbol Menajeri Nuri Shaheen gözetiminde modabet Atilla Vehbi Konuk tesisindeki maç hazırlıklarına devam edecek. Yaralı Amiral Mehmedy ve Amiral Alpsoi kırmızı beyazlı ekip çalışmasına katılmadı. Antalya Spor bu akşamki antrenmanına hazırlanmaya devam edecek.

Eagles’ta 20 sayı, 19

Antalyasport, 36 haftalık lig sonunda 55 puanda kaldı. Kırmızı-beyazlılar, 18 deplasman maçında 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak toplam 20 puan topladı. Antalyasport’un deplasmanda attığı 20 puanın 19’u teknik direktör Nuri Şahin’in gözetiminde geldi. Ligin sekizinci haftasında yollarını ayıran Ersun Yanal liderliğinde kırmızı ekip sadece bir puan alabiliyor.

Bu Haberi Paylaşın