Forması giymiş oyuncularla temas kurdum

İnternette ve YouTube’da çeşitli yerlerde kulüple ilgili her şeyi  gördüm. Oldukça etkileyiciydi. Kalbim daha önemliydi. Sezgilerim bana doğru kararı verdiğimi söyledi. Her zaman böyle olmuştur. En önemli şey buydu” açıklaması yapıldı.

Dövmeler

Koldaki dövmeyle ilgili olarak Striker, “Kolumdaki bazı şeyler tüm hayatımı, hayata bakışımı ve inancımı ortaya koyuyor. çocuklarım ve ailemle ilgili şeyler, ben de inanan biriyim. Hayatım boyunca kollarımda dövmeler biriktirdim. Her şeyi görebilirsin. Beşiktaş dövmesi yaptırabilmem için büyük bir başarı elde etmem gerekiyordu. Çok başarılı olursak Beşiktaş dövmesi bile yaptırabiliriz.” kullanılan ifadeler.

Bruma, Lincoln ve Emre Mor ile birlikte kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus’un ihtiyaçlarını karşılamak slotbahis için çalışmalarını sürdürüyor.

Brezilya medyasına göre Lance, Jorge Jesus’un talebi üzerine Fenerbahçe, São Paulo’nun 21 yaşındaki sol beki Wellington’a karşı harekete geçti.

3 milyon euro teklif

İddialara göre Sarı Lacivertliler, Brezilyalı futbolcuya Sao Paulo için  3 milyon avroya kadar  teklifte bulunabilir.

ekonomik durum

Haberin detayları ekonomik krizin ortasında kalan Sao Paulo’nun içinde bulundukları durum nedeniyle transfer için sabırsızlandığını gösteriyor.

Kulüple 2024 yılına kadar sözleşme imzalayan sol bek, o zamandan beri 23 maçta forma giydi, bir gol ve iki asist yaptı.

Geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor, transfer pazarında hızlı hamleler yaptı ve takımı güçlendirdi. Larsen ve Trezeguet’in çektiği fırtınada dış acılar başladı. Şu anda  17 yabancıdan oluşan Burgundy Blues’un bazı isimler bırakmaktan başka seçeneği yok. Gelecekte yeni bir isim verildiğinde, ciddi yabancı sanatçılar olacak.

Bu Haberi Paylaşın