DOLAR 41,3904 0,26%
EURO 48,5054 0,46%
ALTIN 4.844,59-0,01
BITCOIN 48159350,62%
Yozgat
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe Beko’da Micic İptal, Gözler İspanya’ya Çevrildi!

Fenerbahçe Beko’da Micic İptal, Gözler İspanya’ya Çevrildi!

ABONE OL
21 Temmuz 2025 11:50
Fenerbahçe Beko’da Micic İptal, Gözler İspanya’ya Çevrildi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Beko’nun uzun süredir gündeminde olan ve taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratan Vasilije Micic transferinden vazgeçtiği iddia edildi. Bu gelişme, Grandoperabet üzerinden transfer haberlerini takip eden basketbol severler için sürpriz oldu. Anadolu Efes’ten tanıdığımız Sırp yıldızın transferinin rafa kalktığı konuşuluyor.

Jean Montero Sürprizi Gündemde

Andrea Calzoni’nin haberine göre, Micic transferinden vazgeçen Fenerbahçe Beko, rotayı İspanya’ya çevirdi ve Valencia forması giyen Dominikli oyun kurucu Jean Montero ile ilgileniyor. Montero’nun Valencia ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ve İspanyol ekibinin 1 milyon Euro’dan fazla bir bonservis bedeli talep ettiği belirtiliyor. Bu transfer gelişmesi, Grandoperabet giriş sayfasında da kısa sürede yerini aldı.

Menajer Detayı ve Devam Eden Görüşmeler

Yağız Sabuncuoğlu’nun aktardığına göre, Vasilije Micic ve Jean Montero’nun menajerleri aynı kişi. Fenerbahçe’nin sezon içinde de Montero’yu transfer etmek istediği biliniyor. Montero’nun Valencia ile yeni sözleşme imzalamış olması, İspanya Ligi kuralları gereği (tıpkı futboldaki gibi her oyuncunun bir bonservisi olmak zorunda) Fenerbahçe için bir bonservis ödemesi gerektiği anlamına geliyor. Grand opera bet giriş üzerinden bu transferin sonuçlanıp sonuçlanmayacağı büyük merak konusu. Görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor.

Fenerbahçe Beko’nun bu transfer hamlesi, önümüzdeki sezon için kadro yapılanmasında önemli bir değişikliğin sinyallerini veriyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.