Erden Timur ve Okan Brook’un kamptan döndükten sonra İstanbul’da buluşacağı bildirildi

Üçlü, 14 Temmuz’da Avusturya kampında ilk toplantısını yaptı ve Seperovic ve Leo Dubois’i transfer etti. Bugün açıklanan kadroda yer alan isimlerin son durumu, bir defans, iki orta saha ve bir forvet için görüşülecek ve transferin Avusturya tarafının 26 Temmuz’da başlayacak ikinci aşamasına kadar tamamlanması bekleniyor.

Geçen sezonun ilk yarısında aldığı sakatlık ile sezonu kapatan ve yeni sezona hazırlanan Mensa, her geçen gün kendini geliştiriyor. Ganalı futbolcu, Yukatel Kayserispor menajeri Modern Atan’ın “Mensah 4. haftada hazır olacak” dediği gibi Beşiktaş’a yetişmek için mücadele ediyor.

Ankara Guku ve Alanyaspor’a karşı oynanan maçın ikinci yarısında performans eksikliğini gidermeye çalışan Mensa’nın, gösterdiği pusulabet futbolla resmi turnuvaya beklenenden daha erken çıkması bekleniyor.

Galatasaray Benfica’dan bir oyuncu daha. Kulüp, en son Benfica B takımında forma giyen yıldız damat için  4 milyon euro istiyor. Sarı-Kırmızılı ekip bu pası denemeye devam ediyor. Peki Umara Embalo kimdir ve kaç yaşındadır? Daha fazla bilgi için haberlerde…

Umara Embalo kimdir?

Umara Embalo, 6 Mayıs 2001’de Gine-Bissau’da doğdu. 170 metre boyundaki Portekizli oyuncu sağ kanattan sorumlu. Ayrıca sol kanat ve forvet olarak da oynayabilir. Sol ayaklı Mbalo’nun piyasa değeri 1,5 milyon euro…

Manchester istedi!

21 yaşındaki oyuncu geçen sezonu Benfica B’de geçirdiği 31 maçta 4 gol kaydetti. Embalo  12 ekstra asistle ligin en iyi asistlerinden biriydi.

Bu Haberi Paylaşın