Emirates Brezilya ve Arjantin Seferlerini Artırırken Azul Havayolları ile Sadakat Programı Ortaklık Anlaşması İmzaladı

Emirates Brezilya ve Arjantin Seferlerini Artırırken 

Azul Havayolları ile Sadakat Programı Ortaklık Anlaşması İmzaladı

  • Emirates, Aralık ayından itibaren Brezilya ve Arjantin’e olan hizmetlerini haftada beş uçuşa çıkaracak.
  • Skywards ve TudoAzul üyeleri artık Azul ve Emirates tarafından gerçekleştirilen tüm uçuşlarda Mil ve Puan kazanabilecek.
  • İki havayolu, 2021’de bir ortak uçuş anlaşması imzaladı ve yolculara ortak uçuş ağları genelinde 280 seyahat noktasına ulaşım sunuyor.

Emirates, 7 Aralık 2024’ten itibaren başlayacak olan Dubai – Rio de Janeiro rotasındaki beşinci frekansını duyurdu. Cumartesi günleri yapılacak ek haftalık uçuş ile havayolu, Brezilya şehrine verdiği hizmette kapasite artışı sağlayacak ve bu noktaya artan seyahat talebini destekleyecek. 

Emirates’in Dubai/Rio de Janeiro/Buenos Aires rotasındaki kapasitesini artırması, havayolunun pazar talebini karşılamasına ve yolculara daha fazla esneklik, seçenek ve bağlantı sunmasına yardımcı olacak. Eklenecek beşinci uçuş hizmetiyle birlikte yolcular artık seyahat planlarına uygun uçuş seçerken daha fazla seçeneğe sahip olacaklar.

Brezilya’yı dünyaya bağlıyor

Emirates, Sao Paulo’ya şu anda büyük beğeni toplayan Premium Ekonomi kabininin yer aldığı A380 ile günlük seferler gerçekleştiriyor. Havayolu ayrıca Rio de Janeiro ile Buenos Aires arasında seyahat etmek isteyen yolculara Boeing 777-300ER uçağı ile bağlantı imkânı sunuyor.

Azul Linhas Aereas Brasileiras S.A (Azul) ile Emirates, yolcuların kolay ve rahat bir şekilde seyahat etmesi amacıyla 2021 yılında ortak uçuş anlaşması imzalamıştı.

Ortak uçuşlar kapsamında yolcular, Rio de Janeiro, Santos Dumont (SDU), Belem (BEL) Belo Horizonte (CNF), Cuiaba (CGB), Curtiba (CWB), Juazeiro Do Norte (JDO), Porto Alegre (POA) ve Recife (REC) havalimanları üzerinden Azul tarafından gerçekleştirilen gidiş-geliş uçuşlarıyla, Emirates’in Sao Paulo’dan (GRU) Dubai’ye ve diğer birçok noktaya gerçekleştirdiği uçuşlar ile tek bir biletle seyahat edebiliyorlar.

Emirates ve Azul Linhas Aereas Brasileiras S.A (Azul), karşılıklı olarak yolcu sadakat programını başlatarak ortaklıklarını yeni bir boyuta taşıdı. Emirates Skywards ve TudoAzul  yolcu sadakat programlarına üye olan yolcular artık dünya çapında 280 seyahat noktasından oluşan ortak uçuş ağı üzerinden mil kazanıp harcayabilecekler. 

Emirates Skywards Bölüm Kıdemli Başkan Yardımcısı Dr. Nejib Ben Khedher konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Brezilya’nın en büyük havayolu şirketi Azul ile yeni bir ortaklığı duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Skywards üyeleri artık Brezilya ve Güney Amerika’da yüzlerce şehri keşfederken daha da fazla Mil kazanabilecekler. Azul üyeleri de Emirates’in global ağındaki 130’dan fazla seyahat noktasında mil kazanabilecekler. Harika bir ortaklığın başlamasını ve yolcu sadakat programındaki üyelerimiz için muhteşem avantajların kilidini açmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Azul Sadakat Programı ve Yan Gelir Direktörü Cristina Yoshida ise şöyle konuştu: “Hizmetteki mükemmelliğiyle dünya çapında tanınan bir şirket olan Emirates ile ortaklığımız, yolcularımıza unutulmaz deneyimler sunma misyonumuzda önemli bir ilerleme anlamına geliyor. Azul’un uçuş noktalarını ve portföyünü genişleterek üyelere en iyi seçenekleri sunan sadakat programına olan bağlılığımızı güçlendiriyoruz.”

Mil “kazanmak ve kullanmak” için daha fazla fırsat

Anlaşma kapsamında, Emirates Skywards üyeleri, Azul’un 150’den fazla uçuş noktasından oluşan ağında seyahat ederken mil kazanabilecek. Skywards üyeleri, Ekonomi sınıfında uçtukları mil başına en fazla 1 Skywards Mili, Business Class’ta uçtukları mil başına ise en fazla 1,5 Skywards Mili kazanacaklar.

Üyeler ayrıca emirates.com adresindeki Azul Ekonomi Sınıfı (tek yön ödül bileti için 8.000 milden başlayan) ve Azul Business Sınıfı (tek yön ödül bileti için 17.500 milden başlayan) için uçuş ödüllerini kullanabilecekler.

Ortaklık aynı zamanda TudoAzul üyelerinin, Emirates’in altı kıtada 130’dan fazla noktadan oluşan global uçuş ağında mil kazanmasını da sağlayacak. Azul üyeleri ayrıca Emirates Ekonomi ve Business Sınıfı kabinlerinde uçuş ödüllerinin keyfini çıkarabilecekler.

Üst düzey sadakat programı

Emirates Skywards’ın dünya çapında 30 milyondan fazla üyesi bulunuyor. Sadakat programı, dört üyelik çeşidini (Blue,Silver, Gold ve Platinum) içeriyor ve her üye, havalimanı dinlenme salonu erişimi, anında kabin yükseltme, öncelikli check-in ve uçağa biniş, ücretsiz koltuk seçimi, fazla bagaj hakkı, ayrıcalıklı Cash+Miles ücretleri ve uçakta ücretsiz Wi-Fi internet gibi avantajlar da dahil olmak üzere özel ayrıcalıklar kazanıyor.

Emirates Skywards’ın havayolu, otel, finans ve yaşam tarzı partnerleri de dahil olmak üzere yüzlerce marka ortağı bulunuyor. Sektör lideri girişimleri ve yenilikçi ürünleriyle tanınan Emirates Skywards, kuruluşundan bu yana 50’den fazla ödüle layık görüldü.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın