DKK’yı 2,4 milyon Euro karşılığında satın alma seçeneği ile

Midtjylland formasıyla ilk maçına 29 Eylül 2018’de, takımının  maçın 65. dakikasında Hobro’yu 5-1 mağlup ettiği maçta yaptı. Ertesi hafta, 7 Ekim’de takımı Vendsüssel’i 3-0 yendi ve 12 dakika kala oyundan atıldı. Midtjylland adına ilk golünü 20 Ekim’de attı. Nordsjælland karşısında 4-1 kazandıkları maçta gol attı.

Ocak 2019’da Midtjylland, Vasco da Gama ve Evander’dan sertifika almak için sözleşme imzaladı. 15 milyon DKK’nın sürekli transferi, belirtilen satın alma seçeneğinden daha düşük bir ücret karşılığında sunulmaktadır.

Midtjylland’da başarılı bir sezonun ardından Evander, Mart 2019’da Danimarka Süper Lig Ayın Oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Midtjylland döneminde Evander 118 maçta 33 gol attı.

2013 yılında Brezilya U-15 milli takımında forma giyen Evander, iki yıl sonra 2015 yılında ABD U-17 Şampiyonasını üç golle kazanan Brezilya takımına önemli katkılarda bulundu. Evander ayrıca 2015 FIFA U17 Dünya Kupası’nda Brezilya için oynadı.

Trabzonspor ‘un geçen sezonun dönem içinde Altınordu’dan büyük umutlarla ekibine katmış olduğu Enis Destan’ın derinbet her geçen gün talipleri artıyor. Süper Lig ve TFF 1.Lig kulüpleri, 20 yaşındaki futbolcuyu kiralamak isterken, yurtdışından da genç oyuncuya ilgi büyük…

Enis Destan, Süper Lig zaferi yaşayan Trabzonspor’un şampiyon kadrosunda yer almıştı.

Bilhassa Belçika ekipleri, başarıya ulaşmış golcüyü listesine alırken, Ajansspor’un haberine nazaran de Polonya temsilcisi Gornik Zabrze de Enis Destan’ı geçirme etmek istiyor.

Bu Haberi Paylaşın