Dışında çok iyi

Gedson’ın transfer edildiğini öğrendiğimde çok mutlu oldum. Bu yüzden Gedson’a karşı oynamak istemiyorum. Gedson ile oynamak, Gedson’a karşı oynamaktan çok daha iyidir. Bu açıdan oldukça iyi bir oyuncu ve bu beni çok zorlayacak.”

“ALEX TEIXEIRA karakterini çok net gösterdi”

Bunun çok büyük etkisi oldu: Buraya daha yeni adapte olmaya başlarken sakatlandım ve Sakatlık nedeniyle forma girmek isterken takımdan ayrıldı tabii ki son zamanlarda Çin’den gelen bir oyuncu Türkiye’de kişilik sorunlarına neden olabilir, bu  ciddi anlamda oldukça büyük bir karakter. Aslında, biliyorsun biz yakın arkadaşız. Brezilya’da birkaç aile durumu var. Tabii ki, bu o kadar büyük bir sorun değil. Bunu yapabilir ve kontratını bitirmek için Türkiye’ye gelebilir ve başı Brezilya’dayken antrenmana gidebilir. Alex bunu seçmedi. Şu an kafamın burada olmadığını söyledi ve sözleşmeyi çok tatlı ve çok asil bir şekilde sonlandırdı. Dürüst olmak gerekirse, devam edebilirdi ve iyi yapmadı. sadece Alex. “Şu anda hazır değilim ama kendimi kötü hissediyorum. Ben yardımcı olamam. Hizmet edemesem de burada sözleşmemi feshedeceğim” dedi. Ondan Trwin gerçekten hoşlanıyorum. Burada da karakterini çok net bir şekilde gösterdi.

“Taraftarlar geçen sezon istediğimiz görüntüyü gösteremediğimiz için çok hayal kırıklığına uğradı”

Teixeira’nın takımda kalmasını istediğini ve bu sefer oyununun daha iyi olabileceğini belirten Josef de Souza, yıldız oyuncunun sonuç olarak ayrıldığına dikkat çekti ve şöyle devam etti:

Alex’in gitmesini istedim. Bu yüzden çok yakın bir arkadaşım ve  sorunların çözülebileceğini düşünen biriyim. Ne sorunu olursa olsun, Alex’in onu sakinleştirmede çok yardımcı olacağını söyledim. Bu sorunları çözelim dedim ve  ikinci sınıfta buraya gelebiliriz.

Bu Haberi Paylaşın