Daha iyisini yapmaya çalışırım

Hatta performans açısından rakiplerimle aramda bir köprü oluşturduğunu ve hatta onları aştığını düşünüyorum. Şimdi ihtiyacınız olan tek şey zaman ve deneyim kazanmak. Her yıl taktik bakış açım gelişiyor. Sanırım; Zamanla çok daha iyi sonuçlar elde edebileceğiz.”

“BMX Street iştirakinin Olimpiyatlara katılacağını düşünüyorum”

Olimpiyat hayaliniz var mı?

“BMX multidisipliner bir spordur. BMX Dirt, BMX Park, BMX Racing, BMX Street vb. BMX Street yapıyorum. Ne yazık ki, olimpiyatlara gitme ihtimalimin düşük olduğu bir bölgedeyim. En büyük hayallerimden biri olimpiyatlarda yarışmak. Çok uzak olmayan bir gelecekte BMX Caddesi’ndeki şubenin Olimpiyatlara gideceğini düşünüyorum. Olimpiyatlarda ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum.”

‘Red Bull oyuncusu olmak bir ayrıcalık’

Red Bull oyuncusu olduktan sonra ne gibi değişiklikler yaşadınız?

“Red Bull oyuncusu olduktan sonra rekabet etmek daha kolay hale geldi. Motivasyonum bir üst seviyeye çıktı ve farkındalığım arttı. İnsanlar casinomavi beni daha çok örnek almaya başladı. Benim gibi olmak isteyen çok oyuncu var. Onlara en iyi  örnek olmaya çalışıyorum. Red Bull oyuncusu olduktan sonra BMX bir meslek haline geldi. Böylece hayatım biraz daha organize oldu. Büyük hedefler belirledim ve daha çok çalışmaya başladım.”

Son olarak, sporun büyük bir destekçisi olan bir Red Bull oyuncusu kariyerinizde ne kadar önemli?

“Red Bull oyuncuları dünyanın en yetenekli ve deneyimli oyuncularından biri haline geliyor. Bu birkaç sporcudan biri olmak beni çok gururlandırıyor ve mutlu ediyor.

Bu Haberi Paylaşın