Çok teşekkür ediyoruz. Antrenmanlarımıza

Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda devam ediyoruz. Bu sefer Mustafa Kemal Atatürk Stadı’nda oynuyoruz. Tüm şehrin desteğine ihtiyacımız var. Umarız bu odayı bir tapınağa çevirirler ve ekibimize destek vermeyi umuyoruz. Bu benim 4. sezonum ve şimdi İzmit’liyim. Bu takımı Premier Lig’e birlikte  taşıyacağımıza inanıyorum.” Transfer süreci.

Galatasaray’ın talebine tepki

Alman medyası Brezilyalı oyuncunun sarı takımla anlaştığını bildirse de Kırmızılar ve kulüp ile görüşmeler devam etti, ancak Paulinho şimşek hızında bir onwin hamle yaptı. 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu, haberi kişisel sosyal medya hesaplarından duyunca “Yok öyle bir olay. Hayır” şeklinde yanıt verdi.

Paulinho’nun Bayer Leverkusen ile sözleşmesi Haziran 2023’te sona eriyor ve mevcut piyasa değeri 11 milyon Euro.

18,5 milyon €’luk sertifika

Paulinho, Vasco da Gama altyapısından büyüdü, Temmuz 2018’de 18.5 milyon Euro’ya Leverkusen’e transfer oldu ve Almanya adına 74 maçta 8 gol ve 5 asistle oynadı.

2 maçta 68 dakika oynayabilen Brezilyalı, Leverkusen ile sözleşmesi 2023 Haziran’da sona eriyor ve şu anki piyasa değeri onwin giriş 11 milyon Euro.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Ankara’nın eski evini ziyaret edecek. İlk 4 maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik ile harika bir görüntü sergileyen Siyah Beyazlılar, Başkent’ten deplasmanda 3 puana sahip.

Bu Haberi Paylaşın