Büyükkılıç, Erciyes Ultra Sky Trail

Dağ maratonu ödül törenine katılmak üzere Erciyes’te bir tüccarı ziyaret ederek köylülerle görüştü. Tüccar kadar vatandaşa da sahip çıkan Başkan Büyükkılıç, esnafın iyi ve verimli bir iş çıkarmasını ve vatandaşlarına iyi vakit geçirmesini istiyor.

TFF ve UEFA ile ilişkilerden sorumlu Futbol A. C. Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Erdoğan’ın gözetiminde yürütülen eğitim, ortalama 1,5 saat sürmüştür.

Cenk Tosun ilk antrenmanına takımla birlikte katıldı.

Antrenör Valerien Ismael altında antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşusu, ters koşu ve esneme hareketlerinin ardından yapılan antrenman, taktik antrenmanla sona erdi.

Öte taraftan Teknik Direktör Valérien Ismaël ile futbolcular, antrenman sonrası bir araya geldikleri A Ulusal Futbol Ekibi Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile bir süre söyleşi ettiler.

Yarını izinli geçirecek olan Beşiktaş , yurt dışındaki kamp çalışmalarının ilk etabını gerçekleştirmek suretiyle 5 Temmuz Salı günü saat 12.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan dipbet hususi bir uçakla Avusturya’nın Salzburg kentine gidecek.

Dış transferde forvet Obinna Mamah ve orta saha Romal Palmer ile sözleşme imzalayan sarı-kırmızılılarda, Makana Baku’yla yollar ayrıldı. Meydana getirilen resmi açıklamada, “Oyuncumuz Makana Baku’nun transferi ve bonservis bedeli mevzusunda Polonya ekibi Legia Varşova ile meydana getirilen görüşmelerde anlaşmaya varılmıştır. Baku’ya emekleri için teşekkür ediyor, devam eden kariyerinde başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı. Geçen sürem Almanya’nın Holstein Kiel takımından geçirme edilen 24 yaşındaki futbolcu, 20 Süper Lig maçına çıkıp 805 dakika sahada kaldı. Baku, bu sürede 2 gol atıp 1 de asist yapmış oldu.31

Bu Haberi Paylaşın